Головна Новини Дозвілля рецепти П'ять цікавих фактів про піцу: чого ти не знав про улюблену страву
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять цікавих фактів про піцу: чого ти не знав про улюблену страву

Ми їмо піцу так часто, що було б непогано щось знати про неї

27 серпня 2020, 17:20 comments2066
Поділіться публікацією:

Більшість наших друзів і колег люблять піцу. Багато з нас куштують цю їжу чи не кожен місяць. А коли думаєш, чим пригостити гостей на свій День народження, то відповідь завжди проста — замовити побільше піци. Щоб розширити твій кругозір ми розповімо кілька цікавих фактів про так шановану тобою страву. Допоможе нам у цьому портал mport.

П'ять цікавих фактів про піцу: чого ти не знав про улюблену страву

Америка

Якщо вірити статистиці, кожну секунду в США з'їдається близько 350 шматків піци. А 93% вживають цю їжу хоча б раз на місяць.

Бізнес

Піцерії — улюблені місця не тільки для тих, хто хоче перекусити. Тут також люблять збиратися бізнесмени. У Штатах кожен шостий заклад громадського харчування — піцерія. Тому вони (тобто піцерії) грають украй важливу роль в сфері ресторанного бізнесу США.

Свята

У США піцу їдять у свята. Перш за все на Новий рік, Хеллоуїн, День незалежності і інші масові заходи. В Україні ситуація аналогічна. Будь-який захід супроводжується активним поглинанням піци.

Жінки

За статистикою слабка стать в два рази частіше замовляє вегетаріанську піцу, щоб стежити за фігурою. Але вся проблема в тому, що повнить в першу чергу не м'ясо, а тісто.

Найбільша

Одна з найбільших в світі круглих піц була приготована в супермаркеті Норвуда (ПАР) в 1990 році. Її діаметр — 37,4 метра. А вага — понад 12 тонн. Одна з найбільших прямокутних піц була приготована в 2005 році в Айова-Фоллз (штат Айова).

Тепер ти зможеш блиснути цими знаннями в процесі поїдання піци під час чергових посиденьок з друзями. Також видання "Коментарі" розповість, що має бути в корисному бургері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини