Головна Новини Дозвілля рецепти Обід за 30 хвилин: три смачних страви на швидку руку
commentss НОВИНИ Всі новини

Обід за 30 хвилин: три смачних страви на швидку руку

Для приготування вам буде потрібно натхнення і не більше 30 хвилин

22 січня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Щоб приготувати кулінарні шедеври необов'язково купувати дорогі продукти та витрачати на процес багато часу. Приготувати смачну, соковиту і гарну страву можна зі звичайних продуктів і всього за пів години. Вам знадобиться лише трохи натхнення. Так, якими стравами можна порадувати своїх рідних?

Обід за 30 хвилин: три смачних страви на швидку руку

що приготувати за 30 хвилин / фото: freepik

Сирний крем-суп

Інгредієнти: 4 картоплини, 1 цибуля, 2 зубчики часнику, 150 мл вершків 10%, 60 мл рослинної олії, 1 плавлений сир, сухарики з білого хліба і зелень.

Спосіб приготування: чистимо цибулю і часник, дрібно нарізаємо їх. Беремо каструлю, додаємо в неї рослинну олію та обсмажуємо овочі. Потім дрібними кубиками нарізаємо картоплю, заливаємо все це окропом і закриваємо кришку. Потрібно почекати поки овочі закиплять, зменшити вогонь і варити ще 10 хвилин. Тим часом на крупній тертці потріть сир. Візьміть блендер, подрібніть овочі до однорідної маси, додайте плавлений сир і ретельно перемішайте до його повного розчинення. Потім додайте сіль і перець, трохи вершків, знову перемішайте. Потім наріжте хліб маленькими кубиками та обсмажте його на сковорідці, щоб вийшли сухарики. Все, суп можна розливати по мисках, прикрашати зеленню і сухариками. Смачного!

Салат "Ризька мімоза"

Інгредієнти: 4 картоплини, 4 моркви, 4 яйця, 1 цибуля, 1 банка шпротів, 2 плавлених сирки, майонез і зелень.

Спосіб приготування: спочатку відваріть всі овочі. Візьміть миску і почніть викладати салат шарами. Перший шар — натерта на крупній тертці картопля, змащена майонезом, другий — натерта морква, потім натертий плавлений сир і зверху шпроти, розім'яті виделкою і перемішані з дрібно нарізаною цибулею. Третій шар — натерті на крупній тертці курячі білки, змащені майонезом. І останній шар — натерті курячі жовтки. Прикрасьте салат зеленню і можна подавати до столу. Смачного!

Котлети з сирною начинкою

Інгредієнти: 500 г курячого філе, 1 цибуля, 1 яйце, 2 зубчики часнику, 1 склянка молока, 1 плавлений сир, 3 скибочки білого хліба, 60 мл рослинної олії й 3 ст. л панірувальних сухарів.

Спосіб приготування: візьміть миску і замочіть в ній три скибочки білого хліба. У блендері тим часом подрібніть цибулю і часник. Куряче філе наріжте кубиками середнього розміру і подрібніть також за допомогою блендера. Поверніться до хліба, відіжміть його і додайте в блендер до інших інгредієнтів, подрібніть і отримаєте готовий фарш. Додайте в нього сіль, перець, яйце і ретельно перемішайте. Плавлений сир наріжте дрібними шматочками. Розігрійте пательню і почніть формувати котлети, додаючи в їх серединку кілька шматочків сиру. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях і відправляйте обсмажувати на рослинній олії (по 7-10 хвилин з кожного боку). Прикрасьте страву зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що можна приготувати зі звичайної моркви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини