Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Якщо у вас немає багато часу на приготування обіду, тоді пропонуємо вам рецепт швидкого "ризотто", всього лише потрібно замінити пару інгредієнтів. Але страва вийде дуже смачною, ситною і неодмінно порадує вас чудовим ароматом.
фото з відкритих джерел
Інгредієнти: 250 г кускусу, 150 г замороженого зеленого горошку, 1 бульйонний кубик, 4 ст. л. натертого пармезану. 170 г вершкового сиру, 120 г шинки, 2 ст. л. оливкової олії.
Спосіб приготування: візьміть невелику каструлю, змішайте в ній кускус, заморожений горошок і розкришений бульйонний кубик. Додайте туди 400 мл окропу, ретельно перемішайте і закрийте кришкою на 3-5 хвилин. Потім додайте вершковий сир і частину натертого пармезану. Знову закрийте страву на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Потім візьміть шинку і залийте її 100 мл окропу, змішайте її з кускусом і додайте спецій (на смак).
Готове "різотто" розкладіть по тарілках, збризніть оливковою олією, посипте пармезаном і подавайте на стіл. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати томатний суп-пюре в мікрохвильовій печі.
Новини