Головна Новини Дозвілля рецепти Обід за 20 хвилин: рецепт «ризотто» з кускусом та шинкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Обід за 20 хвилин: рецепт «ризотто» з кускусом та шинкою

Це варіант швидкого «ризотто», але не менш смачного

20 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Якщо у вас немає багато часу на приготування обіду, тоді пропонуємо вам рецепт швидкого "ризотто", всього лише потрібно замінити пару інгредієнтів. Але страва вийде дуже смачною, ситною і неодмінно порадує вас чудовим ароматом.

Обід за 20 хвилин: рецепт «ризотто» з кускусом та шинкою

фото з відкритих джерел

Інгредієнти: 250 г кускусу, 150 г замороженого зеленого горошку, 1 бульйонний кубик, 4 ст. л. натертого пармезану. 170 г вершкового сиру, 120 г шинки, 2 ст. л. оливкової олії.

Спосіб приготування: візьміть невелику каструлю, змішайте в ній кускус, заморожений горошок і розкришений бульйонний кубик. Додайте туди 400 мл окропу, ретельно перемішайте і закрийте кришкою на 3-5 хвилин. Потім додайте вершковий сир і частину натертого пармезану. Знову закрийте страву на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Потім візьміть шинку і залийте її 100 мл окропу, змішайте її з кускусом і додайте спецій (на смак).

Готове "різотто" розкладіть по тарілках, збризніть оливковою олією, посипте пармезаном і подавайте на стіл. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати томатний суп-пюре в мікрохвильовій печі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини