Головна Новини Дозвілля рецепти Незвичайно та смачно: рецепт крем-борщу, який сподобається всім
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайно та смачно: рецепт крем-борщу, який сподобається всім

Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився рецептом крему-борщу, приготовленого за французькою технологією

23 березня 2022, 02:30
Поділіться публікацією:

Борщ — це національна українська страва, яка готується із простих доступних інгредієнтів, та вражає своїм неймовірним смаком. Але якщо ви втомилися від класичного рецепта, то можна приготувати крем-борщ, яким поділився український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Незвичайно та смачно: рецепт крем-борщу, який сподобається всім

Рецепт крем-борщу (фото з відкритих джерел)

Інгредієнти: 300 г свинячих реберець, 100 г кореня селери, 2 моркви, петрушка, 1-2 цибулі, чорний перець горошком, лавровий лист, 2 маленькі буряки, томатна паста, 4-5 картоплин, білокачанна капуста, кріп, сіль, перець, приправи (за бажанням).

Спосіб приготування: на сковороді обсмажте свинячі реберця до появи золотистої скориночки. Великими шматками поріжте корінь селери. Моркву поріжте соломкою, а половину цибулі – дрібним кубиком. Овочі обсмажте на сковороді, де смажили ребра, до появи чорних смужок. Потім покладіть все в каструлю з водою.

Додайте обсмажені ребра, чорний горошок, лавровий лист і варіть на середньому вогні 20 хвилин.

Другу половину цибулі наріжте кубиком. Візьміть 2 маленькі буряки, моркву та натріть на великій тертці. Обсмажте на сковороді, додавши трохи олії та 2 ст. л томатної пасти. Можна розбавити бульйоном із каструлі, щоб не пригорало.

Потім вийміть з неї овочі й додайте картоплю, нарізану шматочками. Варіть 10 хвилин, щоб вона приготувалася. У каструлю додайте засмажку з нашаткованою білокачанною капустою і варіть до готовності. Дістаньте лавровий лист та ребра, додайте вершки, якщо використовуєте.

За допомогою блендера подрібніть до однорідної маси. У кожну тарілку покладіть готові ребра та сметану, а також петрушку та чорний перець.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які продукти небажано додавати до супу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини