Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Всі ми любимо є ароматний шашлик. Але є маринади, які дуже шкідливі для м'яса і можуть стати смертельно небезпечними. Експерти попереджають про головне правило: шашлик не треба маринувати занадто довго. Не робіть цього за добу до приготування. У такому випадку всі повноцінні білки і залізо втратять свою структуру і корисні властивості. В результаті ви отримаєте даремний продукт, в якому не залишилося нічого корисного, пише versiya.
Шашлик не треба маринувати занадто довго (фото з відкритих джерел)
Назавжди забудьте про маринад на основі кефіру і майонезу, оскільки м'ясні та молочні продукти несумісні. Кефір перешкоджає засвоєнню організмом заліза і білка, що міститься в м'ясі. Замість цього лікар запропонувала чудову альтернативу, "здоровий маринад" на основі кмину, цибулі, зелені і трав.
Нагадаємо, багато українці вже передчувають, як організують і проведуть наступаючі пасхально-травневі свята. В цілому ж наступний весняний місяць буде досить багатим на вихідні, повідомляє "Люкс.ФМ". Здавалося б, свят в травні не так і багато. Однак календар-2 021 стверджує, що українці в цьому місяці будуть працювати тільки 18 днів. До звичних же суботи-неділі з вихідних додасться відразу два уїк-енду достовірніше. Першого варто чекати на початку місяця — з 1 по 4 травня. Через Міжнародного дня праці і православної Пасхи, які потрапили на вихідні, відпочити вийде ще й в понеділок-вівторок. Також більшість офісних співробітників зможуть не вийти на роботу і в наступний понеділок, 10 травня, через перенесений вихідного з недільного Дня Перемоги.
Новини