Головна Новини Дозвілля рецепти Найшвидший спосіб: готуємо кукурудзу за 5 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Найшвидший спосіб: готуємо кукурудзу за 5 хвилин

Як в домашніх умовах зварити кукурудзу: названо найшвидший спосіб приготування смачного делікатесу

31 серпня 2021, 11:10
Поділіться публікацією:

Варена кукурудза приваблює своїм приємним ароматом і соковитим смаком, але крім цього, її початки ще дуже корисні для організму. Як правило, варіння продукту займається близько півгодини. Але це занадто довго, згодні? Знайдено куди швидший спосіб.

Найшвидший спосіб: готуємо кукурудзу за 5 хвилин

Як варити кукурудзу / Фото: crushpixel

Для того, щоб швидко приготувати літній делікатес знадобиться всього лише мікрохвильова піч. Кукурудза готується в листі під впливом гарячого пару, але смак у неї виходить такий же, як вареної.

Отже, візьміть молоді качани кукурудзи, вершкове масло, а також сіль, перець і інші спеції, наприклад, сушіння трави (за бажанням). Головне — не очищайте кукурудзу від листя, просто викладіть качани на тарілку і відправте в мікрохвильовку на п'ять хвилин, включивши повну потужність. І все, делікатес готовий. Залишилося тільки її почистити, відрізавши нижній кінець качана (3 сантиметри).

Але будьте обережні, оскільки кукурудза гаряча, тому використовуйте силіконову рукавичку або рушник. Візьміть качани за листя й акуратно видавіть їх на тарілку. Отриманий продукт натріть сіллю і вершковим маслом, а також додайте спецій. Смачного!

Варто відзначити, що кукурудзу володіє багатьма корисними властивостями, зокрема покращує роботу серцево-судинної системи, очищає печінку, а також стимулює перистальтику кишківника і допомагає при запорах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що варена кукурудза — одна з найбільш доступних і корисних страв в літній період. Її початки люблять як дорослі, так і діти. Однак кукурудза має ряд протипоказань. Кому варто обмежити в раціоні цей делікатес?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини