Головна Новини Дозвілля рецепти Медики розповіли, чому потрібно їсти малинове варення
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики розповіли, чому потрібно їсти малинове варення

Склад малинового варення багатий на вітаміни.

8 грудня 2021, 01:35
Поділіться публікацією:

За словами лікарів, малинове варення вигідно відрізняється від інших народних засобів, якщо йдеться про лікування застуди. Склад малинового варення багатий на вітаміни: при цьому крім вітамінів С, А, Е, РР і групи В, в ньому також містяться пектин, дубильні та органічні речовини, пише chudo-povar. Завдяки вмісту вітамінів, антиоксидантів та заліза малинове варення є дуже корисним продуктом для майбутніх мам. "Саліцилова кислота, що міститься в малиновому варенні, є діючою речовиною в препаратах від грипу та застуди. Кислота допомагає знизити температуру та викликає потовиділення, яке також сприяє одужанню", — пояснили лікарі-терапевти.

Медики розповіли, чому потрібно їсти малинове варення

Варення - фото з відкритих джерел

Лікарі рекомендують ласувати варенням з малини, вживаючи його вприкуску з теплим чаєм. Класти малинове варення в гарячий чай не слід, оскільки різко знижує його концентрацію корисних речовин. Також фахівці порадили під час застуди пити малиновий морс, приготовлений на теплій воді. Instagram — соціальна мережа, користувачі якої виробляють та обмінюються фотографіями, застосовують до них фільтри та розповсюджують їх. Належить компанії Meta Platforms.

Адам Моссері – ізраїльсько-американський бізнесмен та голова Instagram. Раніше працював виконавчим директором Facebook.

Нагадаємо, якщо хочете зміцнити здоров'я і запобігти застудним захворюванням, тоді додайте в свій раціон корисні варення. Медики визначили, яке найкраще підходить для покращення захисних функцій організму. У народній медицині часто застосовують плоди горобини, тому що в їхньому складі безліч вітамінів та мікроелементів, які допомагають у боротьбі з різними захворюваннями. Варення з цієї ягоди покращує роботу травлення, нормалізує тиск та очищає судини. Також чорноплідна горобина зміцнює імунну систему, захищаючи організм від застуди та грипу.

Вживання варення обліпихи сприятливо позначається на роботі організму, адже в його складі є вітаміни А, С, В, Е, а також фітонциди і флавоноїди, які допомагають зміцнювати імунітет і пригнічують зростання умовно-патогенних мікроорганізмів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини