Головна Новини Дозвілля рецепти Кращий осінній сніданок: як приготувати гарбузові оладки
commentss НОВИНИ Всі новини

Кращий осінній сніданок: як приготувати гарбузові оладки

Оладки виходять дуже ароматними, завдяки прянощам

13 жовтня 2020, 12:00 comments1338
Поділіться публікацією:

Гарбузові оладки — це істинно осінній сніданок. Щоб вони вийшли ароматними, додайте до оладок спеції — корицю, імбир, гвоздику і мускатний горіх. Рецепт гарбузових оладок із прянощами від Марти Стюарт, відомої американської телеведучої й автора кулінарних книг, розмістило "Сегодня".

Кращий осінній сніданок: як приготувати гарбузові оладки

Інгредієнти: 1/4 чашки борошна, 2 ст. л. цукру, 2 ч. л. розпушувача, 1/2 ч. л. кориці, 1/2 ч. л. меленого імбиру, 1/2 ч. л. солі, 1/4 ч. л. мускатного горіха, щіпка меленої гвоздики, 1 яйце, 6 ст. л. гарбузового пюре, 2 ст. л. розтопленого вершкового масла, 250 мл молока.

Потрібно змішати борошно з цукром, розпушувачем, сіллю і прянощами.

Потім окремо збовтати яйце, додати молоко, масло, гарбузове пюре, і перемішати.

Тепер з'єднати сухі інгредієнти з рідкими — перемішати.

Далі смажити оладки на добре розігрітій сковороді з невеликою кількістю масла.

Подавати з кленовим сиропом або медом.

Раніше ми розповіли, як приготувати гарбузове лате, а також поділилися рецептом гарбузового пирога з медом, який прикрасить будь-яке чаювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини