Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Ніжний гарбузовий пиріг з медом — не тільки дуже смачна, а й корисна випічка, яка припаде до смаку всім членам вашої сім'ї. Рецептом легкого та ароматного десерту поділилося видання Food.inmyroom.
Depositphotos
Інгредієнти: 1/4 чашки вершкового масла, 1/3 чашки цукру-піску, 1 ст. л. меду, 1 яйце, 1/4 ч. л. соди, 1/4 чашки натурального йогурту, 1/4 чашки гарбузового пюре, 1/4 ч. л. солі, 1/2 чашки пшеничного і кукурудзяного борошна, 1/2 ч. л. лимонного соку.
Спосіб приготування: Візьміть миску середнього розміру і змішайте в ній вершкове масло, цукор, мед і яйце. Після додайте соду, лимонний сік і натуральний йогурт. Все ретельно перемішайте. Далі в масу додайте трохи солі, гарбузове пюре і два види борошна, знову перемішайте всі інгредієнти.
Увімкніть духовку і розігрійте до 180 градусів, влийте масу в форму і випікайте протягом 30-40 хвилин. Подавайте на стіл, додатково прикрасивши медом. Смачного!
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як в домашніх умовах приготувати смачну лазанью з м'якоттю гарбуза.
Новини