Головна Новини Дозвілля рецепти Літні смузі: три рецепти освіжаючих напоїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Літні смузі: три рецепти освіжаючих напоїв

Смузі відмінно втамовує спрагу, а приготування напою не забере багато часу

1 липня 2020, 12:00 comments1168
Поділіться публікацією:

У літню спеку так  хочеться вгамувати спрагу чимось прохолодним і освіжаючим! Серед літніх напоїв – різноманітних лимонадів та коктейлю мохіто – не менш популярним є смузі. Рецепти смачних літніх смузі розмістило видання "Гастроном".

Літні смузі: три рецепти освіжаючих напоїв

Смузі з винограду

Підготуйте наступні інгредієнти: 1 велике гроно світлого винограду без кісточок, 3 середніх ківі, 1 великий стиглий банан, 5 гілочок м'яти, 1 ч. л. сиропу агави (можна замінити соком із топінамбуру або клиновим сиропом). Виноград зняти з гілочок. Банан і ківі почистити, а потім нарізати. У м'яти видалити стебло, кілька листочків залишити для прикраси. Всі складові помістіть в блендер, додайте сироп за смаком і збийте до однорідності. Смузі перелити в ємності та прикрасити м'ятою.

Смузі на яблучному соку

Візьміть 500-800 мл яблучного соку, 2 великих стиглих банана, 300 г суміші літніх ягід (малини, полуниці, смородини), ягоди для прикраси, рідкий квітковий мед. Ягоди і попередньо нарізані банани потрібно подрібнити в блендері до однорідності. Продовжуючи збивати, долити відповідну кількість яблучного соку до отримання бажаної консистенції. Після того смузі розлити у ємності, додати мед і перемішати. В якості прикраси використовуйте ягоди.

Смузі з ягідних кубиків

Щоб на приготування напою витратити мінімум часу, можна заздалегідь підготувати кубики з ягід – заготовки. Для приготування знадобляться: 450 г малини, 2 банани, 600 мл натурального питного йогурту або молока, мед (за бажанням). Малину потрібно збити блендером в пюре, а потім протерти через сито. Підготовлену масу розкласти у формочки для льоду і заморозити. Для смузі візьміть потрібне число кубиків і відправте в чашу блендера. Туди додайте почищені банани, мед, молоко або йогурт. Збити масу до однорідності – і напій готовий.

Раніше ми опублікували три простих рецепти десертів із літніми ягодами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини