Головна Новини Дозвілля рецепти Легкий і смачний салат до Нового року: покроковий рецепт
commentss НОВИНИ Всі новини

Легкий і смачний салат до Нового року: покроковий рецепт

Цей салат відмінно впишеться в новорічне меню

17 грудня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:








Період передноворічної метушні та турбот уже стартував. Саме час замислитися над тим, яким буде ваше новорічне меню. Пропонуємо ідею смачного, але легкого в приготуванні салату, який точно прийдеться до смаку вашим гостям у новорічну ніч, та й в будь-яке інше свято. Покроковий рецепт приготування салату з крабових паличок із капустою та сиром розповів кулінарний портал Bene Gusto.

Легкий і смачний салат до Нового року: покроковий рецепт

Фото: Bene Gusto

Знадобляться такі інгредієнти: десять яєць, 300 г консервованої кукурудзи, 240 г крабових паличок, 250 г майонезу, 200 г білокачанної або пекінської капусти, 80 г твердого сиру і сіль на смак.

Спочатку потрібно круто відварити яйця. Очистьте їх.

Потім наріжте дрібними кубиками яйця та крабові палички. Відправляйте ці інгредієнти у велику миску.

Тепер на крупній тертці натріть твердий сир і білокачанну або пекінську капусту. Їх також відправляємо в миску. Туди ж висипаємо консервовану кукурудзу.

Як соус для салату використовується майонез.


За бажанням, можна використовувати домашній майонез. Раніше портал "Коментарі" назвав три кроки до ідеального соусу та розповів, як зробити смачний майонез в домашніх умовах. Адже багато господинь знають, що "магазинний" майонез досить калорійний та містить дуже мало корисних речовин. Але якщо ви не хочете відмовлятися від цього соусу, тоді приготуйте його самостійно.

Також ми ділилися покроковим рецептом приготування імбирних пряників — ще одні популярні ласощі в період різдвяно-новорічних свят. Яскраво прикрашені пряники можуть бути відмінним доповненням до подарунка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини