Рубрики
МЕНЮ
Павел Зинченко
Якщо ти вже закінчуєш свою роботу і думаєш, чим себе побалувати в цю п'ятницю, то ми з радістю розповімо тобі, як приготувати таку круту страву, як курка в клярі з хрусткою скоринкою. Допоможе нам у цьому видання mport.
Для того, щоб приготувати курку в клярі, та ще й з хрусткою скоринкою, тобі знадобляться наступні інгридієнти: куряча грудка (середня, велика); 6 середніх картоплин; 1 яйце; 1-2 склянки борошна; сіль, приправи за смаком; масло для смаження.
Діяти тобі потрібно в такий спосіб:
1. Курку необхідно порізати на порційні шматочки, відбити, посолити, посипати приправами на твій смак;
2. Готуємо кляр. Для цього необхідно потерти картоплю на дрібній тертці, потім гарненько віджати, посолити, додати яйце і борошно;
3. Кожен шматок м'яса потрібно занурити в борошно, після цього в кляр, і рівномірно розподілити на ньому картопля;
4. Обсмажуєш на розпеченій сковороді з маслом це м'ясо з картоплею до золотистої скоринки з обох сторін. А потім подаєш на стіл і насолоджуєшся.
Тепер тобі забезпечений прекрасна п'ятнична вечеря. А якщо ти хочеш вжити цю страву в купі з келихом пива, видання "Коментарі" підтримає тебе і розповість, чому пити пиво набагато аристократичніше, ніж вино.
Новини