Головна Новини Дозвілля рецепти Корисний бургер: що в ньому має бути
commentss НОВИНИ Всі новини

Корисний бургер: що в ньому має бути

Рецепт корисного бургера для тих, хто не хоче витрачати багато часу на приготування, але дбає про своє здоров'я

21 серпня 2020, 17:25 comments1018
Поділіться публікацією:

Багато з нас не хочуть і не люблять готувати. Це забирає час, відволікає від важливих справ і взагалі нудно. Тому краще зварганити бутерброд. Але це далеко не найкорисніша в світі їжа, тому якраз її і слід навчитися готувати правильно. Сьогодні ми розповімо тобі, як можна приготувати корисний бургер. Допоможе нам у цьому видання mport.

Корисний бургер: що в ньому має бути

Гриль

Готувати м'ясо на грилі — це як мінімум захоплююче заняття. Під час цього процесу зайвий жир випливає з продукту і ти товстієш не так сильно. Експерти також стверджують, що в такому випадку продукт зберігає рибофлавін. Він знадобиться для зміцнення волосся і збереження молодості шкіри.

Цільнозерновий хліб

Цільнозерновий хліб є одним з головних гарантів здоровості бургера, який ти задумав зварганити. Учені на сторінках американського журналу медичного харчування запевняють, що така їжа розвиває когнітивний функціонал організму. Не будеш її вживати — нерви розхитаються.

Сир

100 грамів сиру — це ~ 34 грами білків, ~ 5 грамів жирів і практично ніяких вуглеводів. Енергетична цінність теж адекватна (~ 300 ккал). А ще він багатий на кальцій.

Соус

Любиш рясно поливати бургер соусом? Ну тоді певна частка цукру тобі забезпечена. А з майонезом взагалі пиши заповіт. Тому рекомендуємо робити соус своїми руками. Це допоможе бути в курсі, з чого такого смачного і корисного він буде створений.

Тепер смачний і корисний бутерброд тобі забезпечений. А тим, хто не проти спробувати щось не дуже корисне, видання "Коментарі" розповість, як приготувати шаурму в домашніх умовах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини