logo_ukra

Coinspot 26.02.2021

BTC/USD

46252.43

ETH/USD

1461.40

LTC/USD

171.53

НБУ 26.02.2021

USD/UAH

28.05

EUR/UAH

34.25

RUB/UAH

0.40

comment

Рубрики

comment

МЕНЮ

Головна Новини Дозвілля рецепти Клопотенко назвав найпопулярніший рецепт серед українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Клопотенко назвав найпопулярніший рецепт серед українців

Це в українських сім'ях готують найчастіше

22 січня 2021, 11:00

Відомий український кухар Євген Клопотенко назвав найпопулярніший рецепт 2020 року в сім'ях нашої країни. За його словами, це блюдо готували найчастіше.

Клопотенко назвав найпопулярніший рецепт серед українців

Фото: klopotenko.com

Про це Клопотенко повідомив у своєму Telegram-каналі.

Найпопулярнішим рецептом 2020 року серед українців стали класичні сирники. Кухар зазначив, що його це не дивує, адже блюдо цього заслуговує.

Рецепт приготування  класичних сирників:

• Сир — 400 грамів

• Яйце — 1

• Борошно — 3 столові ложки

• Цукор — 3 столові ложки

• Соняшникова олія для смаження — 3-4 столові ложки

• Щіпка солі — 1

• Ванільний цукор — 10 грамів

Як готувати

Перекладіть сир в скляну миску, після чого додайте сіль, яйце, цукор і ванільний цукор.

Головне, щоб сир був сильно вологим і не дуже кислим. У магазинах купуйте сир в м'яких пакетах. Перемішаєте всі інгредієнти в мисці до однорідної маси, найкраще це робити звичайною виделкою.

Коли зробите сирну суміш — додайте 3 столові ложки пшеничного борошна, а якщо сир буде занадто мокрим, то додайте ще одну ложку борошна, головне, щоб сирники вийшли ніжними.

Змочіть руки соняшниковою олією і скочується з сирної маси кульки діаметрів 3-4 сантиметри, а потім приплюсніть їх, щоб вийшли невеликі сирники.

Запаніруйте їх в борошні, щоб вони не втрачали форму і смажилися до кірки.

Розігрійте пательню з 3-4 столовими ложками соняшникової олії на середньому вогні, її потрібно добре розігріти, вогонь при смаженні зменшувати не потрібно.

Слідкуйте, щоб страва не пригоріла, щоб отримати золотисту скориночку, потрібно обсмажувати сирники по 2-3 хвилини з усіх боків.

Після бражки покладіть сирники на паперовий рушник, а після посипте цукровою пудрою, додайте варення або сметану.

Читайте також рецепти найгарячіших зимових напоїв.


Читайте Коментарі в Google News

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments.ua
comments.ua
comments.ua
comments.ua

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!