Головна Новини Дозвілля рецепти Ідея для смачного обіду: рецепт літнього «Рататуя» на сковороді
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідея для смачного обіду: рецепт літнього «Рататуя» на сковороді

Рататуй – рецепт безпрограшного літнього гарніру

12 липня 2020, 12:00 comments1918
Поділіться публікацією:

Традиційне французьке блюдо "Рататуй" можна легко і швидко приготувати в домашніх умовах. Воно прекрасно підходить і як гарнір до м'ясних страв, і як закуска. Так що, у вас є хороша можливість порадувати домочадців чимось смачним і оригінальним. Рецептом літнього "Рататуя" поділилося видання Smak.

Ідея для смачного обіду: рецепт літнього «Рататуя» на сковороді

Для приготування страви вам знадобиться: 2 болгарських перця (жовтий і червоний), 1 баклажан, 1 кабачок, 2 помідори, оливкова олія, зелена цибуля, а також сіль-перець (за смаком).

Спосіб приготування: Розігрійте сковорідку з оливковою олією. Наріжте перець кільцями, викладіть його на гарячу сковороду, тільки (увага!) не приправляйте сілю та перцем. Кінці баклажана і кабачка відріжте з обох сторін, а самі овочі наріжте кружечками. До перця додайте баклажан і кабачок. Поки овочі смажаться, поріжте цибулю. Додайте на сковороду нарізані кружечками помідори. Полийте овочі оливковою олією і додайте зелений лук. Після підсмажування овочі повинні залишатися хрусткими, дуже важливо їх не пересмажити.

В кінці додайте сіль, оскільки вона зневоднює овочі і робить їх м'якими. Поперчіть за смаком. Подавайте "Рататуй" теплим. Приємного апетиту!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що приготувати з кабачків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини