logo_ukra

Coinspot 11.08.2020

BTC/USD

11817.63

ETH/USD

395.35

LTC/USD

58.10

НБУ 11.08.2020

USD/UAH

27.80

EUR/UAH

32.70

RUB/UAH

0.38

comment

Рубрики

comment

МЕНЮ

Головна Новини Дозвілля рецепти Ідея для смачного обіду: рецепт літнього «Рататуя» на сковороді
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідея для смачного обіду: рецепт літнього «Рататуя» на сковороді

Рататуй – рецепт безпрограшного літнього гарніру

12 липня 2020, 12:00 comments1371
Ідея для смачного обіду: рецепт літнього «Рататуя» на сковороді

Традиційне французьке блюдо "Рататуй" можна легко і швидко приготувати в домашніх умовах. Воно прекрасно підходить і як гарнір до м'ясних страв, і як закуска. Так що, у вас є хороша можливість порадувати домочадців чимось смачним і оригінальним. Рецептом літнього "Рататуя" поділилося видання Smak.

Для приготування страви вам знадобиться: 2 болгарських перця (жовтий і червоний), 1 баклажан, 1 кабачок, 2 помідори, оливкова олія, зелена цибуля, а також сіль-перець (за смаком).

Спосіб приготування: Розігрійте сковорідку з оливковою олією. Наріжте перець кільцями, викладіть його на гарячу сковороду, тільки (увага!) не приправляйте сілю та перцем. Кінці баклажана і кабачка відріжте з обох сторін, а самі овочі наріжте кружечками. До перця додайте баклажан і кабачок. Поки овочі смажаться, поріжте цибулю. Додайте на сковороду нарізані кружечками помідори. Полийте овочі оливковою олією і додайте зелений лук. Після підсмажування овочі повинні залишатися хрусткими, дуже важливо їх не пересмажити.

В кінці додайте сіль, оскільки вона зневоднює овочі і робить їх м'якими. Поперчіть за смаком. Подавайте "Рататуй" теплим. Приємного апетиту!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що приготувати з кабачків.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!