Головна Новини Дозвілля рецепти Ідея для літнього вечері: рецепт теплого салату з баклажанами
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідея для літнього вечері: рецепт теплого салату з баклажанами

Цей салат легкий, але дуже ситний

24 серпня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Теплий салат з баклажанами — ідеальний варіант для літньої вечері! А також відмінна ідея для святкового столу. Ця страва легка, і одночасно дуже поживна. Рецептом салату на своїй сторінці в Instagram поділилася експерт правильного харчування Ольга Деккер.

Ідея для літнього вечері: рецепт теплого салату з баклажанами

Для приготування страви вам знадобиться: 350 г яловичого язика, 1 баклажан, 2 червоні болгарські перці, 300 г печериць, 1 ріпчастої цибулі, листя салату.

Для заправки: 1/2 ст. л винного оцту, 2 ст. л соєвого соусу, 1 ч. л цукру, 1 ч. л гірчиці.

Спосіб приготування: Спочатку відваріть язик. Найкраще це зробити заздалегідь, тому що він вариться довго. Перевірте його, став м'яким? Значить готовий. Наріжте баклажан на пластини, залийте їх водою і залиште хвилин на 10, щоб пішла вся гіркота. Потім потрібно просто промакнуть баклажани паперовим рушником, щоб злегка обсушити. І обсмажити їх на рослинній олії до готовності.

Тепер наріжте перець соломкою. Потім обсмажте цибулю до прозорості, до неї додайте нарізані гриби і перець і тушкуйте хвилин 20.

Пора братися за язик? Наріжте його соломкою і, додайте обсмажені баклажани. Додайте все це до грибів і тушкуйте ще хвилин 5.

Зараз потрібно викласти на листя салату гіркою овочі. В кінці додаємо часник і заливаємо салат заправкою. Все готово! Салат подається теплим.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як може нашкодити організму салат з огірків і помідорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини