Головна Новини Дозвілля рецепти Готуємо запечену цвітну капусту: рецепт від Наталі Портман
commentss НОВИНИ Всі новини

Готуємо запечену цвітну капусту: рецепт від Наталі Портман

На приготування буде потрібно два години

22 жовтня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Цвітна капуста має цілу низку корисних властивостей, тому її варто періодично включати у свій раціон. Але велике значення має процес її приготування. Рецептом смачної та ароматної страви поділилася на своїй сторінці в Instagram голлівудська знаменитість Наталі Портман.

Готуємо запечену цвітну капусту: рецепт від Наталі Портман

echoevg/Shutterstock/FOTODOM

Оскароносна акторка любить готувати й дотримується вегетаріанства. Вона поділилася простим рецептом запеченої цвітної капусти. Єдиний мінус у тому, що на її приготування варто витратити дві години.

Отже, зірка розповіла, що вам буде потрібно один качан капусти, який потрібно помити та обрізати стебло так, щоб вона рівно ставала на деко. Потім капусту протягом 5 хвилин потрібно відварити. За цей час поставте духовку розігріватися (на 200 градусів). Відварену головку покладіть на деко, додайте дрібку солі та полийте авокадовою олією. Відправте її запікатися на 2 години, але кожні 30 хвилин діставайте качан і поливайте його олією.

Коли цвітна капуста готова, вона набуває золотисто-коричневого кольору. Акуратно її розріжте і можна подавати на стіл. Смачного!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати цвітну капусту з перцем і беконом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини