Рубрики
МЕНЮ
Ольга Чародий
Теплі рогалики з шинкою і сиром так апетитно ширяють на тарілці... Вже сам аромат повітряного рум'яного тіста в поєднанні з копченим м'ясом і плавленим вершковим сиром змусить ваших рідних заглядати в кухню! Ці апетитні хрумкі рогалики ідеально підходять до сніданку, адже вони дуже поживні та добре поєднуються з кавою. А ще їх так зручно брати із собою для перекушування, на пікнік і в дорогу!
Рецепт - фото з відкритих джерел
Інгредієнти:
тісто листкове бездрожжеве 800 г
шинка пармська 100 г
сир 100 г
кріп сухий
олія соняшникова
Як приготувати смачні рогалики:
Шинку та сир треба нарізати квадратиками менше квадратиків тіста. Тісто розкотити завтовшки приблизно 3 мм.
Заготовки тіста посипати сухим кропом. Покласти поверх шинки і згорнути рогалик із кута в кут тесту. Також готуємо рогалики з сиром. Скласти рогалики на деко, змастити олією. і відправити випікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачні закусочні рогалики готові. Смачного!
Нагадаємо, мікрохвильовка - справжня паличка-виручалочка на будь-якій кухні. З її допомогою можна не лише розігрівати страви, а й готувати. При чому дуже смачні та гарні десерти. Рецептом шоколадного торта-десятихвилинки поділився портал "Гастроном". Поламати шоколад на рівні шматочки. Вершкове масло|мастило| розділити на три частини. Викласти масло і шоколад у посуд, що підходить для НВЧ, закрити кришкою і готувати в мікрохвильовій печі при потужності 600 Вт одну хвилину.
Вийняти посуд із печі. Додати решту інгредієнтів один за одним, постійно помішуючи шоколадну масу і доводячи до однорідної консистенції силіконовим скребком. Накрити кришкою, так щоб виходило повітря із посуду. Готувати в мікрохвильовій печі за потужності 600 Вт п'ять хвилин.
Новини