Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Якщо хочете урізноманітнити своє меню і здивувати домашніх незвичною стравою, тоді приготуйте печериці в хрусткому клярі. Така ніжна і ситна закуска точно припаде до душі всім членам сім'ї. Рецептом страви поділилося видання Smak.
Печериці в клярі
Для приготування грибів в клярі вам знадобиться: 300 г печериць, 250 мл води, 5 ст. л. пшеничного борошна, 1 ст. л. крохмалю, сіль (за смаком).
Спосіб приготування: Білок збийте з сіллю за допомогою виделки. Додайте попередньо охолоджену в морозилці кип'ячену воду. А потім додайте борошно і замісити кляр до консистенції густої сметани (може знадобитися трохи більше або трохи менше борошна). Додайте крохмаль.
Печериці необхідно очистити та нарізати. У глибокій сковороді розігрійте олію. Кожен шматочок гриба занурте в кляр, викладіть в сковороду та обсмажте на середньому вогні. В кінці смаження кляр повинен стати дуже твердим на вид, хоча на ділі буде дуже крихким і хрустким, а начинка соковитою.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому грибний суп дуже корисний для гіпертоніків.
Новини