Рубрики
МЕНЮ
Светлана Шкурупий
Печиво — універсальний десерт, який люблять і дорослі, і діти. Але особливої уваги заслуговує розсипчасте печиво, з тонким ароматом лимона, яке тане у роті. Його рецептом поділилося видання " Единственная".
cookingbyanna
Для приготування десерту вам знадобиться: 100 г вершкового масла, 1 яйце, 4 ст. л. цукру, 300 г борошна, 8 г розпушувача, 1 лимон, щіпка солі та цукрова пудра.
Спосіб приготування: Візьміть лимон, помийте його, зніміть цедру і вичавіть сік. Візьміть розм'якшене вершкове масло, додайте в нього цукор, яйце і збийте до однорідної маси. Додайте в суміш цедру і сік лимона, потім ретельно перемішайте. Далі поступово введіть просіяне борошно, розпушувач, сіль і перемішайте до однорідності. Готове тісто загорніть в плівку і відправте в холодильник на 1 годину.
Розігрійте духовку на 180 градусів, дістаньте своє тісто і скачайте з нього кульки однакового розміру. Обваляйте в цукровій пудрі та викладіть на застелене пергаментом деко. Запікайте 15 хвилин, після дістаньте і дайте десерту пару хвилинок охолонути. Потім дуже акуратно перекладіть печиво на тарілку і залиште до повного охолодження.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати штрудель з вишнями.
Новини