Головна Новини Дозвілля рецепти До новорічного столу: як засолити червону рибу (ВІДЕОРЕЦЕПТ)
commentss НОВИНИ Всі новини

До новорічного столу: як засолити червону рибу (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

Нестандартний рецепт слабосоленого лосося підкорить гостей за святковим столом

19 грудня 2020, 12:00 comments1056
Поділіться публікацією:








Настають новорічні свята. І вже багато хто в передчутті святкувань перегортає сторінки куховарських книг, перечитуючи рецепти приготування смачних закусок і гарячих страв. Звичайно ж, святкове меню не обійдеться і без рибної смакоти. Червона риба — один із традиційних акцентів новорічного застілля в кожній родині. Та щоб не витрачати на таку рибу не найбільш бюджетні суми, та ще хвилюючись про те, де ж її засолили — краще взяти процес засолювання під свій контроль. Самому засолити червону рибу на новорічний стіл у домашніх умовах під силу навіть новачкам у кулінарній справі. Незвичайний рецепт слабосоленого лосося з апельсином розповів кулінарний портал Bene Gusto.

До новорічного столу: як засолити червону рибу (ВІДЕОРЕЦЕПТ)

Фото: Bene Gusto

Будуть потрібні такі інгредієнти: 500 г філе лосося, один великий апельсин, пучок кропу, 2 ст.л солі, 1 ст.л цукру і 1 ч.л. меленого перцю.

Спочатку потрібно промити і просушити філе червоної риби.

Тепер нарізаємо апельсини кружечками. Кріп потрібно порубати. Разом із ним змішати сіль, цукор і перець в окремій ємності.

Далі розстеляємо на столі харчову плівку. Укладаємо на неї шар апельсинів, посипаємо сумішшю солі, цукру і перцю, додаємо третину кропу і укладаємо шматок риби. Потім повторюємо процедуру, поки не викладемо всю рибу і спеції. Туго замотуємо в плівку і відправляємо в холодильник мінімум на 12 годин.

Все, малосолоний лосось готовий! Смачного!


Раніше портал "Коментарі" поділився ідеєю смачного, але легкого в приготуванні салату, який точно буде до смаку вашим гостям в новорічну ніч, та й в будь-яке інше свято. Покроковий рецепт приготування салату з крабових паличок з капустою і сиром можна дізнатися у відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини