Головна Новини Дозвілля рецепти Дієтологи назвали найгірший варіант сніданку
commentss НОВИНИ Всі новини

Дієтологи назвали найгірший варіант сніданку

Якщо розібрати популярні страви, які прийнято їсти на сніданок, багато хто не потрапить до категорії рекомендованих.

19 січня 2022, 02:54
Поділіться публікацією:

Те, що сніданок краще не пропускати – аксіома. За словами дієтологів, якщо це правило ігнорувати, можна взагалі зіпсувати все. Але й не кожна їжа підійде до ранку. Якщо розібрати популярні страви, які заведено їсти на сніданок, багато хто не потрапить до категорії рекомендованих. Серед них і вершкове масло, пише vitajournal.

Дієтологи назвали найгірший варіант сніданку

Рецепт - фото з відкритих джерел

Фахівці повідомили, що жир тваринного походження особливо шкідливий для здоров'я людини через високу калорійність. Також у вершковому маслі міститься багато холестерину та тригліцеридів, що змушує печінку та підшлункову посилено працювати. Медики пояснили, що чим частіше людина їсть тваринні жири, тим вищий рівень холестерину та тригліцеридів у нього в крові. Тому слід зовсім відмовлятися від бутербродів із вершковим маслом.

В ідеалі сніданок має бути білково жирним із достатньою кількістю клітковини. Білок – головний будівельний матеріал організму, основа ДНК, клітин та тканин, а також ферментів та гормонів.

Нагадаємо, щоб поправити своє здоров'я і зарядити організм енергією, необхідно правильно підбирати продукти на сніданок, адже цей прийом їжі називають найважливішим. Дієтологи Лорен Манакер та Кортні Д`Анджело перерахували 5 варіантів сніданків, від яких варто відмовитися, та пояснили чому. Експерти кажуть, що вранці не слід вживати солодкі пластівці, оладки, млинці та різну випічку, тому що в їхньому складі дуже багато цукру і згодом це негативно позначиться на організмі, зокрема на лейкоцитах. Дослідники кажуть, що цукор знижує кількість клітин, які допомагають організму боротися з інфекціями, "відключаючи" на кілька годин нашу імунну систему.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини