Головна Новини Дозвілля рецепти Ці спеції дуже корисні для здоров'я зубів.
commentss НОВИНИ Всі новини

Ці спеції дуже корисні для здоров'я зубів.

Прянощі, які напевно є і на вашій кухні, мають безліч корисних властивостей.

23 лютого 2022, 06:07
Поділіться публікацією:

Прянощі не тільки смачні, а й корисні для здоров'я ваших зубів та порожнини рота. Чим лікувалися наші бабусі та прабабусі до того, як медицина стала загальнодоступною? Прянощі, які напевно є і на вашій кухні, мають безліч корисних властивостей, пише foxtime. Імбир. Для зняття зубного болю прикладіть невеликий шматочок розжованого імбиру. Можна розвести невелику кількість імбиру-порошку з водою та прикласти до хворого місця у вигляді компресу. Гвоздика. Гвоздика допоможе позбутися зубного болю та освіжити дихання. При приготуванні розчину для полоскання подрібніть кілька бутонів і висипайте в склянку теплої води. Можна використовувати відразу мелену гвоздику. Прополощіть рот приготованим засобом і насолоджуйтесь свіжістю дихання.

Ці спеції дуже корисні для здоров'я зубів.

Спеції - фото з відкритих джерел

Кориця. Вона непогано справляється із зубним болем, надає загальний тонізуючий вплив на організм. Широко відомі та його антисептичні властивості. У кориці великий вміст кальцію, який важливий для здоров'я зубів.

Куркума. Деякі дослідження показали, що куркума має дуже сильний протизапальний ефект. Також з'ясували, що ця спеція має багато якостей ополіскувачів для рота і, можливо, куркума навіть ефективніша в цьому.

Нагадаємо, мабуть , на кожній кухні знайдуться приправи та спеції, тому що за їх допомогою можна додати стравам приємний смак та аромат. А ще багато спецій, завдяки своєму складу, дуже корисні для здоров'я. Але є нюанси. Про них розповіла лікар-нутриціолог Ірина Юзуп. Фахівець зазначила, що спеції та приправи поганої якості можуть завдати шкоди організму, тому що при їх вирощуванні використовуються хімічні речовини. А ще деякі приправи можуть бути сильними подразниками.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини