Головна Новини Дозвілля рецепти Чотири кулінарні звички, які підведуть тебе під монастир
commentss НОВИНИ Всі новини

Чотири кулінарні звички, які підведуть тебе під монастир

Уникай цих дій, якщо не хочеш отруїтися

31 жовтня 2020, 17:31
Поділіться публікацією:

Багато чоловіків люблять готувати. Але навіть найдосвідченіші в цьому мистецтві можуть допускати помилки, які будуть дорого коштувати. Саме тому сьогодні ми розповімо тобі, чого ні в якому разі не можна робити, коли ти вирішив приготувати щось смачненьке для себе, друзів або коханої. Допоможе нам у цьому видання mport .

Чотири кулінарні звички, які підведуть тебе під монастир

Шкідливі кулінарні звички

Залишати м'ясо або рибу маринуватися при кімнатній температурі

Це типова помилка в приготуванні їжі, яка може призвести до харчового отруєння. Завжди пам'ятай про ризикований діапазоні температур, що провокує зростання бактерій. Не забувай прибирати замариноване м'ясо в холодильник.

З'їдати їжу на пробу, щоб зрозуміти, чи зіпсувалася вона

Небезпечні бактерії неможливо розпізнати ні за зовнішнім виглядом, ні за смаком. Однак навіть невелика їх кількість може привести до серйозного харчового отруєння. Щоб уникнути цього, викидай будь-які продукти, якщо у тебе є які-небудь сумніви щодо терміну придатності.

Промивати сире м'ясо

Миття продуктів здається природним способом їх очищення. Однак це не відноситься до м'яса. Фахівці не рекомендують промивати сиру птицю, яловичину, свинину, баранину або телятину перед приготуванням. Причина полягає в тому, що бактерії з м'яса можуть легко поширюватися на інші продукти, поверхні і посуд.

Розморожувати м'ясо при кімнатній температурі

Діапазон температур, які вважаються ризикованими для зберігання продуктів, коливається від 5 до 60 ° C. При такій температурі шкідливі харчові бактерії швидко поширюються. Ось чому необхідно розморожувати м'ясо тільки в холодильнику або в мікрохвильовці.

Зі знанням цих нюансів твої кулінарні навички стануть ще більш безцінними в очах оточуючих. І в продовження теми кулінарії видання "Коментарі" розповість, як приготувати справжній чоловічий омлет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини