Головна Новини Дозвілля рецепти Цей сік позитивно впливає на рівень поганого холестерину
commentss НОВИНИ Всі новини

Цей сік позитивно впливає на рівень поганого холестерину

Апельсиновий сік без додавання цукру – чудовий напій для загального стану здоров'я

17 січня 2022, 00:16
Поділіться публікацією:

Апельсиновий сік – багате джерело вітаміну С, фолієвої кислоти та флавоноїдів. Вчені з'ясували, що напій може позитивно впливати на рівень холестерину в крові. Занадто велика кількість холестерину може призвести до серцевих захворювань та інших ускладнень зі здоров'ям, пише eatthis.

Цей сік позитивно впливає на рівень поганого холестерину

Сік - фото з відкритих джерел

Апельсиновий сік без додавання цукру – чудовий напій для загального стану здоров'я, який може забезпечити організм необхідними поживними речовинами. "100% апельсиновий сік — це натуральний солодкий напій, що не містить жирів і натрію, багатий на вітаміни і мінерали", — кажуть фахівці.

Було доведено, що вживання апельсинового соку знижує ще один фактор ризику серцевих захворювань – високий кров'яний тиск. Так, вживання фруктового соку ефективно знижує діастолічний артеріальний тиск (нижнє значення артеріального тиску) у дорослих. Ще одне дослідження показало, що апельсиновий сік може покращити ліпідний профіль крові у людей із гіперхолестеринемією (високим показником холестерину).

Згадайте якщо ви періодично спостерігали скачки тиску, то нормалізувати самопочуття допоможе журавлина або морс. Як з'ясували канадські вчені, цей напій сприятливо впливає на роботу серцево-судинної системи. Експерти зазначили, що журавлина багата на вітаміни А, С, Е, К та групи В, а також калій, фосфор, клітковину, кальцій, флавоноли, катехіни та інші цінні речовини. Сік ягоди допомагає нормалізувати тиск та знижує рівень "шкідливого" холестерину в крові. І вся справа у флавоноїдах, що містяться у напої, вони сприятливо позначаються на роботі судин. Схожими властивостями має і лохина. Ця ягода зміцнює здоров'я очей та уповільнює процеси старіння клітин. При цьому обидві ягоди перешкоджають розвитку цукрового діабету та жировим відкладенням у ділянці живота.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини