Головна Новини Дозвілля рецепти Страва для літнього обіду: як приготувати холодний борщ
commentss НОВИНИ Всі новини

Страва для літнього обіду: як приготувати холодний борщ

Холодний борщ– відмінна освіжаюча страва для літніх обідів

22 липня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

У жаркий час року особливою популярністю користуються холодні супи. Видання "Единственная" поділилася рецептом незвичайного борщу, який відмінно освіжає і насичує організм корисними вітамінами.

Страва для літнього обіду: як приготувати холодний борщ

sovetclub

Для приготування літньої страви вам знадобиться: 2 середні буряки, 1 морква, 400 г огірків, 4 яйця, пучок кропу і зелені, 2 лаврових листи, рослинна олія, 2 ч. л. оцту, 2, 5 л води та сіль-перець.

Співвідношення інгредієнтів для рецепта ви можете коректувати по своєму смаку, а крім лаврового листа можна доповнювати в страву різні спеції.

Спосіб приготування: Моркву і буряк необхідно очистити й нарізати кубиками. Розігрійте сковороду і обсмажте буряк на олії 4-5 хвилин. Потім додайте моркву та обсмажуйте ще 5 хвилин, посоливши та поперчивши за смаком. В кінці додайте оцет, перемішайте і викладіть все в каструлю. Залийте гарячою водою, доведіть до кипіння, додайте лавровий лист і варіть на повільному вогні до м'якості. Після дайте повністю охолонути і приберіть в холодильник на 30 хвилин.

Яйця відваріть круто, остудіть і почистьте. Наріжте кубиками огірки і яйця, зелену цибулю і кріп дрібно наріжте і викладіть в миску, посоліть і трохи потисніть ложкою. Викладіть все в підготовлений відвар з буряком і морквою, скорегуйте страву по солі та перцю. Подавайте зі сметаною!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який суп повинен бути в меню кожної сім'ї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини