Головна Новини Дозвілля рецепти Апетитна закуска: рецепт паштету з копченої скумбрії
commentss НОВИНИ Всі новини

Апетитна закуска: рецепт паштету з копченої скумбрії

Паштет на теплому хлібі буде ще смачніше!

22 листопада 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Якщо хочете порадувати гостей або домочадців незвичайною та смачною закускою, тоді приготуйте паштет зі копченої скумбрії. Будьте впевнені, він здивує вас своїм чарівним смаком. Плюс до всього, на приготування цієї закуски ви витратите мінімум свого часу. Що потрібно для рецепта?

Апетитна закуска: рецепт паштету з копченої скумбрії

Фото: Depositphotos

Інгредієнти: 1-2 скумбрії гарячого копчення, 200 г вершкового сиру, 1 ч. л. лимонного соку, 1 ст. л. лимонної цедри, 1 ст. л. хрону, 1 цибуля, чорний перець (за смаком), зелень і багет для подачі.

Спосіб приготування: візьміть копчену скумбрію, зніміть з неї шкіру, відокремте філе та очистіть його від кісток і інших нутрощів. Перекладіть рибу в чашу блендера, додайте туди вершковий сир, лимонний сік, цедру, хрін, поперчіть і збийте всі інгредієнти.

Після цього, наріжте дрібно зелень, перемішайте її з паштетом і подавайте разом з багетом. Але пам'ятайте, що на теплому хлібі (підсушіть його в духовці) закуска буде ще смачніше.

До слова, зі скумбрії холодного копчення також можна зробити паштет, але тільки в рецепт замість вершкового масла краще додати жирну сметану.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як приготувати грибний паштет з вершковим сиром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини