Головна Новини Дозвілля психологія Зробите гірше: які теми не варто обговорювати із подругами
commentss НОВИНИ Всі новини

Зробите гірше: які теми не варто обговорювати із подругами

Психологи розповіли, що існує список тем, які краще не обговорювати зі своїми подругами та пояснили чому

18 березня 2022, 03:40
Поділіться публікацією:

Жінці дуже важливо ділитися подіями та переживаннями, які її переповнюють із найкращими подругами, бо вони завжди підтримають та підбадьорять. Але, як кажуть психологи, є теми, які краще не порушувати з друзями.

Зробите гірше: які теми не варто обговорювати із подругами

Що не варто обговорювати з подругами (фото з відкритих джерел)

Зради

Йдеться як про ситуацію, коли зраджують вашу подругу, так і про те, що ви стали зрадницею. Багато людей вважають, що буде правильним відкрити очі близькій людині на те, що його кохана людина її зрадила. Але є й інша позиція, яка говорить, що не варто лізти в чужі стосунки, тому що можна виявитися крайнім. Психологи більше схиляються до другого варіанту. Якщо ви помітили чоловіка чи хлопця своєї подруги на сайті знайомств або у парку з дівчиною, то не варто одразу ж бігти та все розповідати. Річ у тому, що ви можете бути не в курсі всієї ситуації й втручання зіпсує спілкування з подругою.

Якщо ж ви змінили свого обранця, то про це також краще мовчати, тому що ваша таємниця буде важливою тільки для вас, і часом ненароком сказана фраза вашої подруги може зіпсувати сім'ю та багато іншого.

Чужі таємниці

При зустрічах із подругою, звичайно ж, обговорюються інші люди, їхні секрети та таємниці. І добре, коли йдеться про такі новини, як заміжжя чи поява дитини. Але людям цікаві "брудніші" факти про своїх знайомих, наприклад, сварки, скандали та інше. Однак, якщо хтось вам довірив таємницю, то не варто говорити про це подругам, тому що ви показуєте себе не з дуже гарної сторони.

Фінансові питання

Грошові питання також не найкраща тема для обговорення з подругами, особливо якщо ви працюєте в одній компанії, і ваша подруга отримує менший дохід. Крім того, новини про фінансові успіхи можуть викликати заздрість. Але й про проблеми також не варто говорити.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які поради подруг можуть зіпсувати ваші стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини