Головна Новини Дозвілля психологія Знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються енергетичні вампіри
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються енергетичні вампіри

Відразу чотири знака зодіаку не проти підкріпитися чужою енергією. Щоправда, часто вони роблять це ненавмисно

15 жовтня 2020, 13:23
Поділіться публікацією:

Вампіри в сучасному світі — вже давно не вигадка. Звичайно, йдеться не про екранних персонажів з гострими іклами і спрагою крові. А ось енергетичного вампіра зустріти в своєму оточенні можна досить часто. Придивіться уважніше до своїх знайомих, якщо серед них є представники знаків зодіаку Телець, Рак, Лев або Риби. Саме серед них найчастіше зустрічаються ті, хто не проти підкріпитися вашою енергією, пише Slovofraza.

Знаки зодіаку, серед яких найчастіше зустрічаються енергетичні вампіри

Енергетичні вампіри серед знаків зодіаку. Фото: trener.org.ua

Телець

Тельці в даному питанні займають особливе місце. Вони з однаковим успіхом можуть бути як енергетичним вампіром, так і донором. А нерідко, взагалі, і тим і іншим в одній особі. Для когось Телець стане джерелом натхнення і сил, а комусь остаточно виб'є ґрунт з-під ніг і висмокче всю енергію, немов елітний пилосос.

Рак

Саме Раки сміливо можуть очолити армію енергетично вампірів. Якщо представники цього знака зодіаку починають скаржитися на що-небудь, краще тікати від них подалі. Машина з висмоктування енергії запущена. А якщо ще й почати відповідати Раку на його скарги, зовсім скоро від вашої бадьорості і життєрадісності не залишиться і сліду.

Лев

Серед представників цього знака зодіаку досить часто зустрічаються енергетичні вампіри, які харчуються чужою увагою. Зазвичай це не завдає нікому шкоди. Ось тільки якщо Леви не захоплюються занадто сильно. Уваги однієї людини їм зазвичай мало, тому вони і готові піти на будь-які маніпуляції, іноді не зовсім прийнятні в пристойному суспільстві, щоб отримати побільше необхідної їм енергії.

Риби

Риби — це просто вишенька на торті. Це дуже талановиті і творчі люди. Іноді, коли їм не вистачає енергії, вони починають тягнути її з оточуючих. А часом занадто захоплюються цією справою і стають просто нестерпними. В такому випадку Риби використовують весь свій "вампірський" арсенал — від скарг і бурчання до сварок і скандалів, які спровокують вас на емоції.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, які знаки зодіаку мають найкраще почуттям гумору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини