Головна Новини Дозвілля психологія Злидні і інші фобії Водолія
commentss НОВИНИ Всі новини

Злидні і інші фобії Водолія

Хитрі астрологи, зрозуміло, про слабкості Водолія знають всі. Не тільки знають, але і нам розповідають

18 липня 2021, 21:15 comments1599
Поділіться публікацією:

На перший погляд здається, що Водолії — приклад наслідування, спокійний і врівноважений в будь-якій ситуації знак зодіаку. Але як виявилося у представника цього знака зодіаку багато тарганів, про які ми вам зараз розповімо в матеріалі.

Злидні і інші фобії Водолія

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Страх ілюзій

Водолія час від часу захоплює світ ілюзій і фантазій і щоб не стати жертвою своїх помилок, Водолія потрібно частіше ділитися думками з близькими людьми — адже друзі і рідні і є той утримує і надійний якір.

Страх зради

Водолій — заради коханих і рідних людей готовий пожертвувати багатьом, попри те, найвірнішим знаком зодіаку його не назвеш. Важливо знизити планку і сприймати людей такими, якими вони є, тоді і "косяки" і промахи не сприйматимуться як зрада.

Страх убогості

Одна з фобій — залишитися без грошей, і тому Водолій завжди багато працює. "Усіх грошей не заробиш!", — кажуть знайомі, а Водолій відмахується, підраховує свої накопичення і боїться прокинутися жебраком. Боротися з цим страхом складно, але можна — вихованцеві Урана потрібно іноді розслаблятися і бути марнотратом.

Страх самотності

У Водолія багато друзів, він вважається одним з найбільш товариських знаків зодіаку. І при цьому любить усамітнення і тишу. "І в чому ж страх?", — запитають численні приятелі Водолія. Так в тому, що якщо у підопічного Урана хоча б добу не дзвонить телефон, він відчуває себе непотрібним і незатребуваним.

Нагадаємо, гороскоп на липень 2021 року передбачає декільком знакам Зодіаку неймовірне фінансове везіння і успіх. Читайте далі, щоб дізнатися, хто ж ці щасливчики другого місяця літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Натальч

19 липня 2021, 23:46

Водолеи любят и ценят свободу!

Натальч

19 липня 2021, 23:43

Ерунда. Я спокойно переношу отсутствие звонков.

Виктор

18 липня 2021, 22:45

Теперь науку психологию можно в мусор потому что есть астрология.


Новини