Головна Новини Дозвілля психологія Жінки цих знаків Зодіаку стають кращими матерями
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінки цих знаків Зодіаку стають кращими матерями

Астрологи назвали три знака Зодіаку, з яких неодмінно вийдуть хороші матері

9 травня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Материнство — не предмет для рейтингів, адже у кожного знака Зодіаку і у кожної матері є свій унікальний стиль материнства і власні особливі здібності, пише wday.

Жінки цих знаків Зодіаку стають кращими матерями

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Скорпіон

Вона завжди знає, як розважити дитину, відволікти, переключити її увагу. Жінка-Скорпіон вибудовує взаємини виключно на довірі. Для своєї дитини вона стане надійним плечем і опорою до кінця життя. На першому місці для такої матері завжди будуть діти.

Стрілець

Матір-Стрілець знає буквально все. Вона відповідальна і розумна. Діти у таких матерів розвинені не за роками. Найчастіше жінки цього знака Зодіаку незадоволені собою, адже вони усвідомлюють, що від них залежить майбутнє малюка. Тому часто жінки-Стрільці займаються саморозвитком.

Рак

Виховання для жінки-Рака завжди на першому місці. Вона просто обожнює дітей. Використовує усі свої знання, переймає чужий досвід. Така матір приділятиме увагу розвитку дитини. Вона думає про кар'єру дітей заздалегідь, що багато в чому забезпечує хороші перспективи на майбутнє.

Нагадаємо, День матері в Україні вже понад 20 років святкують у другу неділю травня відповідно до Указу президента "Про День матері" від 10 травня 1999 року.

Свято сягає корінням у початок ХХ століття в США. Так, у 1907 році мешканка Філадельфії Анна Джарвіс запропонувала вшановувати матерів у пам'ять про свою матір.

Жінка звернулася до державних установ, законодавчих органів, а також до відомих особистостей із пропозицією присвятити матерям один день у році.

Першим на пропозицію Анни Джарвіс відгукнувся штат Вірджинія, який визнав День матері офіційним святом у 1910 році. Через 4 роки тодішній американський президент Вудро Вільсон оголосив, що друга неділя травня стане офіційним святом Дня матері в США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини