Головна Новини Дозвілля психологія Земля в грудні опиниться в небезпеці: астролог назвав дату
commentss НОВИНИ Всі новини

Земля в грудні опиниться в небезпеці: астролог назвав дату

Астролог повідомив, що в кінці 2020 року зірки обіцяють нашій планеті нові катаклізми

2 грудня 2020, 11:30
Поділіться публікацією:

Зорі віщують, що в кінці насиченого труднощами 2020 року планету Земля може очікувати ще одна катастрофа. Про це заявив астролог Влад Росс "Главреду".

Земля в грудні опиниться в небезпеці: астролог назвав дату

Фото з відкритих джерел

За його словами, в двадцятих числах грудня ймовірна загроза катастрофи на нашій планеті. Особливо небезпечний період, за прогнозом Росса, доводитися з 21 на 23 грудня. Як розповів астролог, може статися катастрофа через комету або астероїда. Також, зазначив Росс, протягом усього місяця є загроза різних катаклізмів, наприклад, вірогідні потужні землетруси або цунамі.

"21-23 грудня існує велика небезпека катастрофи для нашої планети через астероїд або комету, або трапиться інша катастрофа, приблизно, як в новому голлівудському фільмі Гренландія", — повідомив астролог Влад Росс.

Астролог додав, що падіння на Землю небесних тіл в грудні може спричинити глобальні катастрофи, наприклад, спровокувати "колосальні цунамі".

Нагадаємо, з'явився астропрогноз на 2 грудня для всіх знаків Зодіаку. Так, в цей день буде легко концентруватися на роботі й важливих справах, будь-яка праця буде вдаватися без проблем і перешкод. Однак другий день зими може негативно позначитися на тих, хто довіряє незнайомим в фінансовому питанні. Намагайтеся перевіряти все сказане вашими партнерами на роботі.

Як повідомлялося раніше, багато українців вважають поточний, 2020 рік, особливо важким. Через епідемію коронавірусу багато хто втратив роботу, бізнес зіткнувся з серйозними труднощами, карантинні обмеження наклали свій відбиток на діяльність підприємців. Що чекає українців у грудні, з якими результатами Україна закінчить рік — розповіли українські експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини