Головна Новини Дозвілля психологія Завершувати всі розпочаті справи: чому це важливо і як цьому навчитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Завершувати всі розпочаті справи: чому це важливо і як цьому навчитися

За допомогою яких корисних звичок можна цьому навчитися

24 вересня 2020, 20:48
Поділіться публікацією:

Досить часто ми можемо собі дозволити почати щось робити, але кинути це на півдорозі, так і не завершивши розпочате. Така ситуація нам не дуже подобається, тому що відразу падає настрій і погіршується стан. Тайм-менеджер Анна Всехсвятська розповіла, як закінчувати всі розпочаті справи. Про це повідомляє видання segodnya.

Завершувати всі розпочаті справи: чому це важливо і як цьому навчитися

Як доводити справи до кінця. Фото: sputnik

Експерт радить не лінуватися і почати розписувати всі справи, які потрібно зробити за день. Це не тільки заощадить вам купу часу, але також принесе задоволення в кінці дня, адже як приємно викреслювати всі зроблені завдання, правда?

Коли ми пишемо якусь справу, яку слід виконати, то ми автоматично програмуємо свій мозок на її виконання. Мозок працює саме так: спочатку отримує імпульс, а тільки потім переходить до дій.

У разі, коли завдання залишається незавершеним, то воно все одно забирає в нас енергію, хочемо ми цього чи ні. Це як 10 або 50 відритих вкладок на комп'ютері — начебто не заважають, але енергію все одно забирають.

Щоб уникнути такого сценарію, Анна рекомендує постійно планувати і виконувати — це найвірніший спосіб. А навіть якщо ви дозволите собі розслабитися, пропустивши якусь задачу, то не треба себе картати, адже це теж позбавляє нас сил.

Також видання "Коментарі" розповість, що про нас може розповісти наше ставлення до селфі: думка психолога. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини