Головна Новини Дозвілля психологія Залучите проблеми та невдачі: які речі не варто позичати
commentss НОВИНИ Всі новини

Залучите проблеми та невдачі: які речі не варто позичати

Експерти розповіли, які речі не варто ні в кого позичати, якщо не хочете залучити до себе невдачі та проблеми

25 травня 2022, 02:35
Поділіться публікацією:

Мабуть, кожен із нас щось позичав комусь із знайомих, бо людям прийнято допомагати. Однак, не всі речі можна позичати, тому що є ймовірність залучення до себе різних неприємностей. Експерти назвали список речей, які не варто нікому віддавати, хоч і тимчасово, щоби не втратити свого успіху.

Залучите проблеми та невдачі: які речі не варто позичати

Що не можна позичати, щоб не залучити невдачі (фото з відкритих джерел)

Кухонне начиння

Здавалося б, це така дрібниця, чому б не позичити якусь кухонну приналежність сусіду чи подрузі. Але експерти кажуть, що посуд вбирає енергетику будинку, тому даючи її в борг, ви віддаєте частинку власного щастя. В результаті можуть виникнути проблеми із фінансами.

Сіль

Виявляється, що сіль також не можна позичати, тому що її кристали поглинають енергію людини. При позичанні продукту, ви віддаєте свою енергію та життєві сили. Це може призвести до втрати удачі та сварок.

Хліб

Якщо у вас залишився останній шматочок, то його в жодному разі не віддавайте, як би благородно це не виглядало. Справа в тому, що ви можете залучити бідність. Якщо ж у вас багато хліба, можна поділитися з ближніми.

Ювелірні прикраси

Різні сережки, каблучки, браслети та інші коштовності вбирають у собі енергію свого власника, тому не можна позичати прикраси. Разом із ними ви віддаєте і частинку своєї енергії.

Одяг і взуття

Експерти кажуть, що річ тут також в енергетиці. Речі можуть вбирати як позитивну, так і негативну. Позичуючи комусь свій предмет одягу, ви віддаєте частинку своєї удачі та щастя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де не можна зберігати гроші, щоб не залучити до будинку безгрошів'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини