Головна Новини Дозвілля психологія Які знаки Зодіаку найбільше заздрять іншим
commentss НОВИНИ Всі новини

Які знаки Зодіаку найбільше заздрять іншим

Не існує ідеальних людей, які жодного разу в житті не відчували заздрості

22 жовтня 2021, 06:56
Поділіться публікацією:

Заздрість — це не зовсім гарне почуття, яке може і мотивувати, і заважати жити повноцінно. Але представникам цих трьох знаків Зодіаку дуже важко позбутися подібних емоцій.

Які знаки Зодіаку найбільше заздрять іншим

Гороскоп (фото з відкритих джерел)


Не існує ідеальних людей, які жодного разу в житті не відчували заздрості. Але самі ці три знаки Зодіаку найчастіше стикаються з цим почуттям, хоча і не завжди можуть це контролювати. Астрологи розповіли, хто найчастіше заздрить іншим, передає УНІАН.


Овен. Представники цього вогняного знаку часто відчувають заздрість, але дуже ретельно приховують цю. Іноді навіть перемоги і успіхи близьких викликають у них не найкращі емоції, адже Овни прагнуть бути кращими в усьому. І це стосується навіть тих сфер життя, які їх не дуже цікавлять.


Лев. Такі люди звикли відчувати перевагу над іншими постійно. Вони прагнуть для себе тільки чудового, тільки унікального і якісного. Тому будь-які чужі успіхи змушують Львів ставати дуже неприязними, оскільки заздрість може спровокувати навіть спроби пошкодити щасливчикам.


Скорпіон. Представники цього знака Зодіаку цілому не вміють і не хочуть стримувати всі свої емоції, а також за словом в кишеню не лізуть. Тому часто вони можуть взагалі не обдумати те, що говорять або роблять. Хоча і заздрість викликати у Скорпіонів дуже складно, адже це трапляється тільки тоді, коли в їх житті чимало невдач.


Нагадаємо, актуальний гороскоп на цей тиждень має позитивний прогноз для представників різних знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що чекає саме вас 18 — 24 жовтень 2021. Новий тиждень жовтня буде досить спокійною і приємною для більшості знаків Зодіаку, а деяким навіть вдасться нарешті відпочити і набратися сил для нових звершень, передає Радіо Maximum. Що ж зірки прогнозують для вас? Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини