Головна Новини Дозвілля психологія Які жінки приваблюють чоловіків: міфи і помилки
commentss НОВИНИ Всі новини

Які жінки приваблюють чоловіків: міфи і помилки

Багато жінок губляться в міфах і помилках і перестають бути собою, коли хочуть сподобатися чоловікам

16 травня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

Часто жінки, начитавшись порад з журналів, намагаються відповідати якимось стандартам привабливості, щоб привернути увагу чоловіка. Але при цьому вони втрачають свою індивідуальність і намагаються бути тими, ким не є насправді. Але чи варто все життя підганяти себе під ідеал?

Які жінки приваблюють чоловіків: міфи і помилки

Що приваблює чоловіків в жінках / фото: GETTY IMAGES

Експерти перерахували якості "міфічної" ідеальної жінки, яка нібито повинна убити чоловіка наповал.

Жінка з бездоганною фігурою

Представникам сильної статі подобаються різні жінки й необов'язково ваші параметри повинні відповідати ідеалам "90-60-90". Багато хлопців навіть не знають розмір одягу своєї обраниці. А дівчата в гонитві за модельною зовнішністю втрачають себе і "підривають" здоров'я.

Господарська

Уміння добре готувати та підтримувати будинок в чистоті — якість хороша, але не найголовніша для міцних і надійних стосунків. Ви ж не влаштовуєтеся до чоловіка домробітницею, правильно?

Поступлива

Коли жінка в усьому і завжди слухається свого обранця і не сміє йому перечити — це швидко набридає. Його поступово почне дратувати те, що у неї немає власної думки і якихось бажань. Набагато цікавіше і продуктивніше розвиваються стосунки рівноправних особистостей.

Прикидатися безглуздо

Якщо немає взаємного інтересу, ніякі хитрощі не допоможуть. Насправді неважливо, який у вас характер і скільки супів вмієте варити. Якщо ви чіпляєте чоловіка, він і пересолені щі з'їсть, і навіть сам готуватиме. І не помітить, що у вас в наявності 3 зайвих кг і вередливий характер.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кожна жінка мріє зустріти гідного і привабливого чоловіка, з яким можна побудувати довірчі стосунки та міцний шлюб. Але як же його залучити у своє життя?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/WomanGQ/2375
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини