Головна Новини Дозвілля психологія Які установки заважають жінці вийти заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Які установки заважають жінці вийти заміж

Експерти розповіли, які психологічні установки жінки заважають їй знайти супутника життя і вийти за нього заміж

24 червня 2021, 11:25
Поділіться публікацією:

Кожна жінка мріє зустріти гідного чоловіка, побудувати з ним міцні стосунки й надалі міцну сім'ю. Але є певні психологічні установки, які заважають їй досягти цієї мети. Психологи розповіли, в чому може бути причина.

Які установки заважають жінці вийти заміж

Що заважає жінці вийти заміж (фото з відкритих джерел)

Установки у вашій голові

Є жінки, які дуже хочуть заміж, але не отримують пропозиції руки та серця. Чому так? Можливо, жінка сама блокує в голові цей крок, наприклад, тому що пережила болісний досвід у стосунках з попереднім обранцем і вирішила, що більше не допустить повторення ситуації, щоб не відчувати знову біль. Це і є умовна печатка, яку жінка встановила сама у своїй голові, вона живе і боїться серйозних стосунків.

Може бути й так, що жінка на психологічному рівні боїться втратити свою свободу. Вона переживає, що доведеться підлаштовуватися під свого чоловіка, від чогось відмовлятися, а вона цього не хоче. Плюс переконання із серії: немає стосунків, значить, не буде і зради, не доведеться страждати. Звичайно ж, щоб виправити ситуацію, потрібно звернутися до фахівців і опрацьовувати свої страхи, установки й сумніви.

Підвищуйте власну цінність

Важливий момент: іноді жінки не готові брати на себе відповідальність. Але будь-які стосунки це передбачають. Є жінки, які хочуть лише отримувати від чоловіка увагу, турботу, підтримку, енергію, але самим їм дати нічого, тому що вони не відповідають своєму обранцеві. А чоловіки відчувають, коли ними хочуть тільки користуватися. Жінка повинна любити себе, займатися самореалізацією й при цьому поважати й свого партнера, адже коли він буде відчувати від неї підтримку, то буде намагатися для неї рости, щоб стати більш успішним. Але не потрібно шукати чоловіка, щоб розв'язувати свої проблеми й сісти йому на шию, а ще не потрібно тягнути на собі алкоголіка або наркомана, сподіваючись, що людина раптом зміниться. Підвищуйте свою цінність!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які дурні помилки роблять заміжні жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини