Головна Новини Дозвілля психологія Які позитивні звички допоможуть вам стати кращими
commentss НОВИНИ Всі новини

Які позитивні звички допоможуть вам стати кращими

Психологи розповіли, які позитивні звички необхідно виробити, щоб зробити своє життя кращим

26 травня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Наше життя складається з певних звичок, які можуть як позитивно, так і негативно на його впливати. Якщо ви хочете стати краще, тоді експерти радять виробити в собі такі дії:

Які позитивні звички допоможуть вам стати кращими

Як зробити своє життя кращим / фото: Pexels

Більше читайте і вибирайте правильні книги

На жаль, читання книг стало рідкістю, адже увага людей більше зосереджена на соціальних мережах. Плюс до всього, дивитися і лайкати картинки набагато простіше. Але якщо серйозно, то книги не тільки допомагають тренувати пам'ять, логіку і дозволяють дізнаватися краще світ, але ще і сприяють розвитку розумових процесів і емоційного інтелекту, що, своєю чергою, створює передумови для генерації оригінальних ідей і рішень в роботі та житті. Приділяйте хоча б 20-30 хвилин в день читанню книг і побачите, як зміниться ваше світосприйняття.

Раннє пробудження — запорука продуктивного дня

Багато людей не люблять рано прокидатися, але якщо ви прислухаєтеся до своїх біоритмам, то зрозумієте, що пік нашої продуктивності припадає саме на першу половину дня. Тому, якщо ви хочете почувати себе краще і бути успішніше в справах, привчіть себе вставати раніше.

Не зачиняйтеся в собі

Більшість людей звикло ховати свої емоції та почуття від оточуючих, а це погано впливає і на ділове, і на особисте життя. Не потрібно боятися бути слабким і вразливим. Коли ми демонструємо людям своє справжнє "я" під бронею хоча б трохи, це сприяє виникненню довіри та дружнього до себе ставлення.

Введіть медитацію в розпорядок свого дня

Познайомитеся з медитацією, якщо раніше ви не практикували. Просто навчіться зупиняти біг своїх думок і зосередьтеся на тому, що ви відчуваєте зараз. Такі острівці відпочинку дозволяють мозку перезавантажитися, а нервовій системі залишатися в стабільному стані.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які неочевидні звички видають ваші комплекси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини