Головна Новини Дозвілля психологія Які питання потрібно поставити собі перед одруженням
commentss НОВИНИ Всі новини

Які питання потрібно поставити собі перед одруженням

Психологи склали невеликий список питань, на які потрібно відповісти самому собі до одруження

28 грудня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

Створення сім'ї – це серйозний крок, який може змінити стосунки з партнером до невпізнання. Перш ніж зважитися на одруження, дайте відповідь собі на кілька важливих питань.

Які питання потрібно поставити собі перед одруженням

Що потрібно запитати у себе до заміжжя (фото з відкритих джерел)

Ваш майбутній чоловік – залежна людина?

Якщо ви хочете бачити поруч із собою відповідальну і надійну людину, тоді зверніть увагу на її залежності (якщо вони є). "Тривожні" дзвіночки ви можете помітити на етапі стосунків, а не лише у шлюбі. Йдеться про вживання алкоголю, куріння, захоплення іграми або ставками — все це може вказувати на те, що ваш партнер рано чи пізно може "зірватись у прірву". Чи зможете ви йому допомогти у такій ситуації? Чи готові ви до такого повороту подій?

Які у вас обох плани на дітей?

Перед одруженням партнерам необхідно поговорити про те, як вони бачать своє подальше життя, зокрема, обговорити питання про дітей. Дуже важливо, щоб майбутній чоловік був у цьому плані з вами на "однієї хвилі". Якщо він не хоче дітей, ви можете втратити багато часу і сил, сподіваючись, що він передумає, адже цього може і не статися.

Як ви обидва вирішуєте конфліктні ситуації?

У кожній сім'ї трапляються сварки, але дуже важливо навчитися їх правильно вирішувати, щоб було без скандалів, розбитого посуду та бійок, оскільки це не є нормальним. Якщо партнер занадто запальний і не хоче йти на компроміси, то варто задуматися, чи зможете ви все життя йти на поступки та замовчувати образи?

Які у вас стосунки із родичами?

Коли ви одружуєтеся, важливо розуміти, що ви отримуєте не тільки чоловіка, а й нову сім'ю. Чим ближчі стосунки вашого партнера з сім'єю, тим більше впливу матиме інша сім'я на ваш союз. До цього варто бути готовою. Якщо майбутня свекруха або хтось із близьких родичів вас не злюбив і у вас вкрай натягнуті стосунки, це може становити певну проблему для вашої родини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим корисний шлюб для здоров'я людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини