Головна Новини Дозвілля психологія Які несподівані речі "крадуть" у жінки красу і силу
commentss НОВИНИ Всі новини

Які несподівані речі "крадуть" у жінки красу і силу

Психологи назвали несподівані речі, які можуть "вкрасти" у жінки її привабливість і силу

30 травня 2021, 16:50
Поділіться публікацією:

Кожна жінка по-своєму унікальна, красива і неповторна, але є речі, які змушують її в цьому сумніватися і "крадуть" її силу. Про що йдеться?

Які несподівані речі "крадуть" у жінки красу і силу

Речі, які "крадуть" у жінки силу (фото з відкритих джерел)

Почуття жалості до себе

Ниття і регулярні скарги на своє життя спустошують жінку і пригнічують її емоційний стан. Час і сили, які вона витрачає на жалість до себе, можна використовувати з користю, наприклад, привести себе в порядок або зайнятися улюбленою справою.

Економія на собі

Жінки, які не доглядають за собою, не купують хорошу косметику і якісний одяг, не тільки виглядають гірше тих, хто себе любить, але й зустрічають на своєму життєвому шляху менше удачі. Потрібно любити себе і добре виглядати не тільки на свята.

Негативні люди в оточенні

Перегляньте свій круг спілкування і виключіть із нього маніпуляторів, скигліїв і скептично налаштованих до всього людей, тому що нічого хорошого вони у ваше життя не принесуть. Навпаки, вони будуть вселяти жінці, що вона слабка і "підірвуть" її самооцінку.

Заздрість

Жінкам варто уникати цього почуття, бо воно має руйнівну силу. Перестаньте порівнювати себе з іншими.

Робота без відпочинку

Жіночу красу, енергію і силу відбирає постійна робота, яка провокує стрес і перевтому. Знаходьте час для свого відпочинку і відновлення енергії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що є жінки, поруч із якими чоловікам легко, комфортно, вони не напружуються, тому що отримують максимум уваги, турботи і любові. Таких жінок часто називають "зручними". Відверто кажучи, хлопці ними користуються, нічого не даючи натомість. Як же не стати такою жінкою?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини