Головна Новини Дозвілля психологія Яка погода чекає на українців 17 грудня
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка погода чекає на українців 17 грудня

У четвер в країні збережеться похмура погода. Опадів не передбачається, хіба що на південному заході можливі короткочасні дощі. Місцями можливі тумани, на дорогах збережеться небезпека ожеледі

17 грудня 2020, 06:40
Поділіться публікацією:

У четвер в країні збережеться похмура погода. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Яка погода чекає на українців 17 грудня

ФОТО: З відкритих джерел

Опадів не передбачається, хіба що на південному заході можливі короткочасні дощі. Місцями можливі тумани, на дорогах збережеться небезпека ожеледі.

"17 грудня в Україні без опадів. Вночі та вранці місцями туман", — йдеться в повідомленні.

Вітер, за прогнозами синоптиків, буде південний, зі швидкістю 7-12 м / с, в Карпатах очікуються пориви 15-20 м / с. Температура встановиться на рівні 5-10 градусів тепла, в західних областях і на півдні Одеської області — 11-16 градусів тепла.

Найбільше опадів випало в Харківській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, Рівненській і Хмельницькій областях. Негода додала роботи рятувальникам і комунальникам, адже дороги буквально замітало, а автомобілі застрявали на складних ділянках.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що  як повідомив економіст Олександр Гаврутенко, за підсумками року ми можемо побачити, як значне підвищення інфляції при продовженні кризи, так і стабілізацію на рівні 6-7% за підсумками хорошого для економіки роки. Аналітик "ТелеТрейд" Сергій Родлер прогнозує.

"Річ у тому, що в поточному році зростання цін стримувалося низькою активністю споживачів, що віддають перевагу економити у важкі часи. Але вже зараз ми спостерігаємо деяке відновлення купівельної активності, що знаходить відображення в цифрах по інфляції: в жовтні вона прискорилася до 2,6% в річному вимірі. Відновлення економічної активності буде сприяти подальшому розгону інфляції", — пояснив Родлер.
У свою чергу, президент Українського аналітичного центру Олександр Охріменко вважає, що інфляція за підсумками року буде близько 10%.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини