Головна Новини Дозвілля психологія Як стати нещасним прямо зараз: кілька дієвих порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Як стати нещасним прямо зараз: кілька дієвих порад

Досить всієї цієї мотивації, просто прийми, що ти найнещасніша людина на цій землі

31 грудня 2020, 12:47
Поділіться публікацією:

Інтернет переповнений дурними мотиваційними статтями про те, як зробити себе щасливим. Але сьогодні ми, напередодні Нового року, вирішили піти від протилежного і дати тобі кілька порад, щоб ти відчув себе по справжньому нещасним. Запитаєш навіщо нам це? А просто так, від вредності! Так що насолоджуйся.

Як стати нещасним прямо зараз: кілька дієвих порад

Як стати нещасним. Фото: Інформатор

Подивися на себе в дзеркало

Неодмінно зроби це після того, як набив черево вчорашніми пельменями або макаронами. Обов'язково подивися на себе в дзеркало. Ну як, красиво, подобається?

Подивись у вікно

Особливо якщо за ним знаходиться добротне звалище, трамвайна лінія або вічно перевантажений трафіком галасливий проспект. Кращий час для цього — коли там по коліна бруду або сміття.

Зайди в соціальні мережі

Зайди в соціальну мережу і дізнайся, що всі навколо тебе живуть яскравим і барвистим життям: катаються по Єгипту, ходять на тренування, тусуються по крутих барах, розпивають елітку в компанії шикарних панночок. А ти й далі п'єш пиво за десятку, сидячи на дивані або на лавці в сквері.

Подзвони батькам

Обов'язково подзвони батькам. Ти ж так хочеш, щоб тобі попромивали мізки на предмет нездорового харчування, деградуючого способу життя, негідної роботи, правда?

Тепер ти точно знаєш, як в році, що минає 2020 році несподівано зрозуміти, що ти нічого не вартий, що все, що ти робив, не варте і виїденого яйця і ніхто тебе особливо не любить. Але не впадай у відчай! Ми знаємо, що все вище сказане — не про тебе, і що прочитавши цю статтю ти лише посміхнувся. Бажаємо тобі нових звершень у 2021 році! Також видання "Коментарі" розповість, як стати щасливим і радісним людиною у 2021 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини