Головна Новини Дозвілля психологія Як сподобатися чоловікові на першому побаченні: ТОП-5 правил
commentss НОВИНИ Всі новини

Як сподобатися чоловікові на першому побаченні: ТОП-5 правил

Психології розповіли, яких правил варто дотримуватись жінкам на першому побаченні, щоб сподобається чоловікові

12 січня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:

Вирушаючи на перше побачення з симпатичним чоловіком, жінці напевно хочеться справити гарне враження і ще більше підігріти інтерес обранця до своєї персони. Щоб усе вийшло, експерти рекомендують дотримуватись наступних правил:

Як сподобатися чоловікові на першому побаченні: ТОП-5 правил

Як сподобатися чоловікові на першому побаченні / Фото: Depositphotos

Правило №1 Жодних кардинальних змін

Збираючись на першу зустріч із чоловіком, не намагайтеся кардинально "поліпшити" свої зовнішні параметри, наприклад, відмовтеся від яскравого виразного макіяжу, якщо раніше так не фарбувалися. Не потрібно стригти або змінювати колір волосся, купувати туфлі на шпильках, якщо ви звикли до зручнішого взуття. Будьте собою та не вигадуйте собі новий психологічний тип. (Не перетворюйтеся з розумниці та скромниці на стерву чи навпаки).

Правило №2. Похваліть його вибір

Постарайтеся не критикувати чоловіка, якщо він, наприклад, не вгадав із вибором ресторану чи квітів. Обов'язково знайдіть щось хороше та розкажіть йому про це. Чоловікам важливо чути, що партнерка оцінює його зусилля щодо підготовки першого побачення.

Правило №3. Не скаржтеся

Не варто при першій зустрічі скаржитися чоловікові на свої проблеми, нити, показувати невдоволення, тому що його враження про жінку може зіпсуватися. Іноді людині хочеться виговоритися, але знайте міру.

Правило №4. Не перетворюйте побачення на допит

Звичайно ж, на першому побаченні хочеться більше дізнатися партнера, але не перетворюйте зустріч на допит, ставлячи чоловіка в незручне становище. Не потрібно запитувати, скільки він заробляє, щоб не справити враження меркантильної особи й не акцентуйте на подібних питаннях.

Правило №5. Забудьте про колишнього!

Психологи не рекомендують на першому побаченні розповідати про свого колишнього, особливо якісь неприємні речі, бо потенційний партнер може "приміряти" ситуацію на себе. Знайдіть інші теми для розмови.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як розпізнати негідника на першому побаченні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини