Головна Новини Дозвілля психологія Як розправитися з осінньою депресією: п'ять найбільш чоловічих способів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розправитися з осінньою депресією: п'ять найбільш чоловічих способів

Якщо йдеться про звичайну хандру, то чоловік здатний впоратися своїми силами

2 вересня 2020, 13:27
Поділіться публікацією:

Літо закінчилося і до багатьох непомітно підкралася вона — осіння депресія. Працювати важко, розважатися не хочеться, й іноді тільки величезне зусилля волі допомагає встати з ліжка. Щоб не опинитися під владою депресії, коли допомогти можуть тільки психолог або таблетки, потрібно терміново вжити заходів. За допомогою порталу mport ми розповімо тобі, що потрібно робити в першу чергу.

Як розправитися з осінньою депресією: п'ять найбільш чоловічих способів

Спорт

Піди в спортзал і знищ свій поганий настрій на тренажерах або зі спаринг-партнером. Після цього не будеш думати ні про що інше, крім як повернутися додому і лягти спати.

Їжа

Йдеться не про те, щоб напхати солоденьким. Цілком можливо, що у тебе надлишок кортизолу — гормону тривоги та дискомфорту. Розбав його звичайною їжею. Все за законами фізики: заповниш кров іншими речовинами.

Сон

Кортизол особливо активний, якщо ти погано спиш. Якщо їжа не допомагає, то спробуй як слід виспатися.

Перфоманс

Просто сходи в кіно або театр. Без компанії, без подруги. Просто з самим собою. Нехай актори попрацюють і відвернуть від важких думок.

Друзі

Поклич когось зі старих друзів на бокал-другий пива. Згадайте минулі часи, коли ви безтурботно шукали пригоди на свою голову. По-чоловічому приємно, коли є що згадати, та нема чого дітям розповісти.

Якщо у тебе не депресія, а всього лише хандра, то ці прості способи повинні допомогти. Якщо ж ні — то краще піди до психолога. Також видання "Коментарі" розповість про головні причини осінньої депресії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини