Головна Новини Дозвілля психологія Як розлучитися з будь-яким знаком зодіаку. Рибам краще написати смс, а зі Скорпіоном будьте обережнішими
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розлучитися з будь-яким знаком зодіаку. Рибам краще написати смс, а зі Скорпіоном будьте обережнішими

З цим знаком зодіаку складно порвати, якщо, звичайно, він не перший йде на розрив

11 квітня 2021, 18:14
Поділіться публікацією:

Не завжди ми розлучаємося з коханою людиною легко, тому варто враховувати знак зодіаку вашого партнера в цьому питанні.

Як розлучитися з будь-яким знаком зодіаку. Рибам краще написати смс, а зі Скорпіоном будьте обережнішими

Гороскоп (фото з відкритих джерел)

Як розлучитися з Овном? Зроби це швидко

Овен не любить витрачати час на довгі проводи і страждання. Скажіть представнику цього знака, що вам потрібно розлучитися швидко і без довгого пояснення. Ваш колишній партнер трохи постраждає, але так само швидко забуде про травму, розуміючи, що вона піде на користь вам обом.

Як розлучитися з Тельцем? Подбайте про нього

Тельці — як представники стабільності, не люблять, коли в їх комфортне розуміння життя вриваються зміни. Він буде пручається з останніх сил розриву, навіть якщо відносини між вами не найкращі в любовному плані. В цьому випадку пообідайте з ним і дайте йому список причин, за якими ви вирішили розлучитися.

Як розлучитися з Близнюками? Провести інтерв'ю

Якщо ви думаєте, що зможете швидко розлучитися з Близнюками, то вам це зробити не вийде. На жаль, цьому знаку зодіаку потрібно довго пояснювати, чому ви не пара. Будьте розуміють, і Близнюк не буде відчувати до вас поганих почуттів згодом.

Як мені розлучитися з Раком? Дай йому час

Будьте готові до того, що для розриву з Раком потрібно не одна дискусія. Водяний знак зодіаку вимагає часу і місця, щоб обробити всі погані новини. Спочатку вона повинна зібратися з думками, а потім висловити свою думку.

Як розлучитися з Левом? Звинувачувати в усьому себе

Кинутий лев хоче почути п'ять слів: "Це не ти, це я". Однак, якщо ви не хочете брехати, постарайтеся ніжно його розлучити. Постарайтеся не влаштовувати скандалів, а розірвати відносини по-хорошому.

Як розлучитися з Дівою? Спочатку подай їй сигнал

Цей знак зодіаку не любить сюрпризи. Постарайтеся заздалегідь підготувати грунт для розриву, поговоріть з ним, що вас не влаштовує, що необхідно зробити паузу в ваших стосунках. Завдяки цьому у Діви буде час підготуватися, заздалегідь припускаючи найгірший варіант розвитку подій.

Як розлучитися з Терезами? встановіть кордону

Для Терезів відносини — це сенс їхнього існування, тому порвати з ними непросто. Велика ймовірність, що колишній під цим знаком постарається надовго залишитися у вашому житті, відносини з ним можуть повільно перерости в дружні.

Як розлучитися зі Скорпіоном? переверніть ситуацію

З цим знаком зодіаку складно порвати, якщо, звичайно, він не перший йде на розрив. Найкраще детально перерахувати причини, за якими відносини з конкретним Скорпіоном не працюють. Якщо ваш потенційний колишній згоден з вами, все пройде як по маслу.

Як розлучитися зі Стрільцем? Не ходи навкруги

Стрілець — чесний знак зодіаку, який скаже вам навіть саму гірку правду в обличчя. Слідуйте за його стопах, говорите, що думаєте, і тримайте карти відкритими до кінця. На щастя, ви більше його не побачите. Цей колишній швидко знайде втіху в когось іншого.

Як розлучитися з Козерогом? Залишайся професіоналом

Козоріг зазвичай залежить від людини, з яким він хоче провести все своє життя. Схильний детально планувати майбутнє на двох. Перш ніж зруйнувати його бачення, приведіть в порядок свої фінанси, поверніть йому все його речі.

Як розлучитися з Водолієм? Напористість понад усе

Хоча відомо, що Водолій емоційно замкнутий, в глибині душі він відчуває до вас почуття, і його може пробити розрив. Як і його повітряний родич Ваги, він постарається зачарувати вас, щоб просто залишитися разом.

Як розлучитися з Рибами? Написати лист

Риби — сентиментальні романтики. Після розставання вони довгий час не викидають речі колишніх, щоб полегшити біль, яку вони відчувають. Вони уникають конфронтації, коли справа стосується проблем, тому краще передати їм лист, або написати смс, в якому ви поясните причини вашого розставання.

Нагадаємо, гороскоп на весь день суботи, 10 квітня, підкаже, як варто поводитися представникам різних знаків Зодіаку. До зірок необов'язково прислухатися, але їх поради цілком можна використовувати в якості підказки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини