Головна Новини Дозвілля психологія Як раз і назавжди приборкати свій страх: три найдієвіших способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як раз і назавжди приборкати свій страх: три найдієвіших способи

Почуття страху завжди буде переслідувати нас, але ми можемо не дати йому взяти над нами контроль

15 жовтня 2020, 12:32
Поділіться публікацією:

Страх завжди йде за нами по п'ятах. Побоювання втратити роботу, невпевненість в успіху запущеного стартапу, несподівані проблеми в стосунках... Ці, а також і багато інших чинників викликають у нас тривогу. Це неминуче. Але кожному з нас цілком під силу взяти свій страх під контроль. І сьогодні ми поговоримо про те, як чоловікові найкраще це зробити. Допоможе нам у цьому портал mport.

Як раз і назавжди приборкати свій страх: три найдієвіших способи

Чоловік має подолати свій страх

Тренуйся

Фізичні вправи — це найкращий спосіб для зміцнення мускулатури. 30-хвилинна пробіжка на кілька годин позбавить тебе від будь-якого занепокоєння. Вся справа в тому, що фізичні вправи активізують ендорфіни, які є природними болезаспокійливими і знімаючими стрес речовинами. Вони також зменшують в крові вміст кортизолу, який є "геном стресу".

Позбудься знайомих-скигліїв

Песимісти біля тебе не додадуть впевненості. Вони навпаки будуть намагатися висмоктати з тебе весь твій оптимізм і бойовий настрій. Якщо тобі так і не вдалося переставити їх на шлях істини і змусити дивитися на життя впевненіше, то буде краще для тебе ж позбутися від таких токсичних супутників.

Обмани своє занепокоєння

Незвичайний спосіб розправитися зі своїми тривогами — спробувати передбачити їх заздалегідь. Розкажи своїм друзям про те, що може турбувати тебе в майбутньому, в зв'язку з якимись певними ситуаціями. Такий спосіб допоможе тобі "потренувати" своє тіло і мозок чинити опір симптомам наступаючого занепокоєння.

Приборкай свій страх, адже попереду ще стільки звершень. На шляху до перемоги ти повинен бути сильним і не озиратися назад. Також видання "Коментарі" розповість, як діяти, якщо ти не вмієш економити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини