Головна Новини Дозвілля психологія Як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося

Астролог та таролог Галина Караулова розповіла, як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися

24 грудня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

Наближається Новий рік, а на це свято заведено загадувати бажання, однак, щоб воно здійснилося, потрібно докласти зусиль. Астролог Галина Караулова розповіла, що треба зробити.

Як правильно загадати бажання, щоб воно здійснилося

Як правильно загадати бажання (фото з відкритих джерел)

Загадуйте бажання у гарному настрої

Експерт каже, що будь-яке бажання треба заряджати енергією, тож загадуйте його у гарному настрої. Перейміться святковою атмосферою, наповніть свою голову світлими та позитивними думками й на піку своєї радості загадайте найпотаємніше.

Вірте у своє всемогутність

Йдеться не про манію величі. Просто щиро повірте в те, що ваше бажання здійсниться і Всесвіт докладе для цього максимум зусиль. Не сумнівайтеся, не думайте: "а що, якщо…", вірте, що важливіше за ваше щастя немає нічого. Принаймні на Новий рік.

Подумайте над формулюванням

Правильно сформулюйте своє бажання, тому що Всесвіт не додумуватиме його за вас. Якщо хочете зустріти кохання, то не бажайте розпливчастого "Хочу зустріти чоловіка", тому що ризикуєте знайти нерозділене кохання. Краще попросіть у світу почуттів, на які вам  відповідатимуть взаємністю. Але пам'ятайте, що складно зустріти когось, сидячи вдома, тому в новому році не бійтеся нових знайомств і проводьте більше часу поза своїм затишним гніздечком.

Дайте бажанню прорости

Експерт каже, щоб бажання виповнилося, його треба відпустити, а не зациклюватись на ньому. Уявіть, що мрія це зернятко, яке ви посадили в землю, щоб восени зібрати врожай. Воно має дати коріння, пробитися до сонця, перетворитися на гарне дерево та зацвісти. А якщо ви щодня його викопуватимете, щоб подивитися, що з ним, то воно не виросте. Так що загадайте своє бажання, відпустіть і дайте йому час, щоб справдитися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про п'ять способів, як загадати бажання в таємничу новорічну ніч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини