Головна Новини Дозвілля психологія Як навчитися «читати» по очах свого співрозмовника
commentss НОВИНИ Всі новини

Як навчитися «читати» по очах свого співрозмовника

25 січня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

Ви можете дуже багато дізнатися про людину, якщо знаєте, як читати руху очей, особливо про приховані емоції.

Як навчитися «читати» по очах свого співрозмовника

що можуть розповісти очі про співрозмовника (фото з відкритих джерел)

Людина намагається не дивитися у ваші очі

Експерти кажуть, що, якщо людина починає відводити очі й не дивиться на вас, швидше за все, тема бесіди йому набридла. Він хоче скоріше її закінчити. І в такому випадку, потрібно або її змінити, або зовсім припинити розмову.

Прямий погляд

Якщо при розмові співрозмовник дивиться вам прямо в очі, це означає, що він повністю відкритий і зосереджений на темі вашої бесіди. Він явно показує свою зацікавленість і серйозно ставиться до розмови.

Побіжний погляд

Якщо погляд вашого співрозмовника трохи неспокійний і його очі кидаються з боку в бік — значить щось не так. Можливо, він боїться вам щось розповісти. В такому випадку він навряд чи буде вас уважно слухати, так що не сподівайтеся на будь-яку допомогу або увагу.

Погляд вниз

Якщо ваш співрозмовник почав опускати погляд вниз, значить він за щось відчуває сором, можливо, ви торкнулися теми, яка викликала у нього дискомфорт або незручність.

Погляд вгору

Якщо ваш співрозмовник дивиться вище голови чи рівня очі, він відчуває свою перевагу над вами. Тут два варіанти: або ж він пишається чимось, повідомляючи вам якусь звістку, або просто відчуває себе впевненіше і краще вас.

У людини бігають зіниці

Якщо ви помітили, що очі співрозмовника нібито скачуть вгору-вниз, значить вам повідомляють неправдиву інформацію. Щоб відразу зрозуміти, чи бреше ваш співрозмовник, поставте йому декілька питань. Метання зіниць означає, що людина не може зосередитися на одній думці й намагається згадати, придумати якусь історію або відповідь.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки говорять про те, що співрозмовник вам бреше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини