Головна Новини Дозвілля психологія Відкинь невпевненість: як чоловікові стати більш рішучим
commentss НОВИНИ Всі новини

Відкинь невпевненість: як чоловікові стати більш рішучим

Щоб набути впевненості в собі, необхідно як слід попрацювати

9 лютого 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Чоловік повинен досягати своїх цілей. Це може бути і прагнення піднятися по службових сходах, і бажання завоювати серце коханої жінки, і багато іншого. Але багатьом з нас не вистачає рішучості для того, щоб втілити в життя свою мрію. Саме тому сьогодні ми розповімо вам, як розвивати в собі таку якість, як упевненість.

Відкинь невпевненість: як чоловікові стати більш рішучим

Як стати упевненим в собі чоловіком

Пам'ятайте про силу прийнятих рішень
Говоріть частіше слова: "Я обираю..." — і пам'ятайте, що будь-яке ваше рішення має переходити в негайну дію.
Якщо ваше рішення вам важливе — візьміть зобов'язання на його виконання
Дуже важливо створити у себе звичку діяти в певний термін для його реалізації. Для цього є унікальна система М100%М. Не обов'язково робити все на максимум, візьміть зобов'язання на 7 днів діяти хоча б по мінімуму. І запам'ятайте: варіанта не діяти немає.
Приймайте рішення часто і акцентуйте на цьому увагу
Говорячи "Я обираю...", і акцентуючи на цьому свою увагу — ви зміцнюєте "м'яз прийняття рішень". Кожен раз, коли ви долаєте опір в реалізації свого рішення — ви зміцнюєте волю. У підсумку (не залежно від результату своїх рішень) ви станете "рішучою і вольовою людиною".
Вчіться на власних рішеннях
Ведіть щоденник власних рішень і результатів. Іноді помилки можуть стати кращими уроками на майбутнє. І тоді те, що вважалося помилкою, стає перемогою! Вивчайте свої і чужі успіхи! Вивчайте свої помилки, щоб ставати кращим!
Приймайте рішення для досягнення чогось, але проявляйте гнучкість в підході до нього
Другою за важливістю якістю після вміння приймати рішення — є гнучкість у виборі варіантів для досягнення. Дійте, змінюючи способи до тих пір, поки рішення не буде виконано.

Без сумніву, вам вдасться подолати свої страхи та набути впевненості для завоювання нових висот. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять речей, які ніколи не роблять впевнені в собі чоловіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини