Головна Новини Дозвілля психологія Від яких речей потрібно відмовитися, щоб змінити життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Від яких речей потрібно відмовитися, щоб змінити життя

Психологи перерахували речі, від яких варто відмовитися, якщо ви хочете змінити своє життя на краще

7 червня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Багато людей часто знаходять сотні причин, чому не можуть змінити своє життя і зважитися на якийсь крок. Але насправді причину потрібно шукати в собі й у своїх неправильних психологічних установках, забобонах і стереотипах. Що ж потрібно зробити, щоб розірвати замкнене коло?

Від яких речей потрібно відмовитися, щоб змінити життя

Як змінити життя (фото з відкритих джерел)

Спокійно сприймайте критику на свою адресу

Якщо зауваження на вашу адресу були конструктивними, тоді варто подякувати людині й подумати над її словами. Якщо ж хтось має намір спровокувати конфлікт і його причіпки до вас несправедливі, тоді краще проігнорувати його слова. Пам'ятайте, що не потрібно вестися на маніпуляції, нехай ваша реакція завжди буде стриманою.

Відмовтеся від контролю

Перестаньте все і всіх контролювати й займіться своїм життям, тому що така поведінка не призведе ні до чого хорошого. "Контролеру" свої дії можуть здаватися турботою про близьких, проте зайва опіка лише все ускладнює.

Не накручуйте себе

Не потрібно роздувати проблему там, де її немає. Перш ніж щось додумувати й робити висновки, розберіться в ситуації. Не вішайте на людей ярлики, не знаючи мотивації їхніх вчинків.

Не думайте про погане

Перестаньте говорити собі про те, що ви бідний, нещасний і невдачливий, тому що так воно і буде. Женіть від себе сумні думки й давайте собі правильні психологічні установки, орієнтовані на успіх.

Відпустіть образи

Навчіться відпускати образи, тому що вони заважають нам рухатися далі. Як би вас ні образила людина, спробуйте її пробачити. Іншими словами, не зациклюйтеся на подіях минулого. Прийміть невдалі стосунки як досвід і постарайтеся винести з них урок.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, скільки треба сміятися, щоб продовжити життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини